Кметът на Кюстендил подновява открития диалог с гражданите

  • 25 април 2023 10:47

  • 325
  • 1
Кметът на Кюстендил подновява открития диалог с гражданите
© Уикипедия
Слушай новината Слушай новината

Кметът на Кюстендил Петър Паунов ще отговаря на въпроси на жителите на общината, като всеки може да ползва откритата линия "Кметът ви чува", да пише на електронната поща на Общината или на социалната страница на кметството. Отговори ще получи в сряда, като те ще бъдат излъчвани пряко по електронната система. 

Кметът влезе в открит диалог със съгражданите си след първия протестен митинг през февруари, когато около 500 недоволни от драстично вдигнатите местни данъци и такси кюстендилци поискаха оставката му. Изискването, което постави градоначалникът, е в контактните групи да няма политически ангажирани лица, настоящи или бивши депутати, партийни активисти. 

Така нещата няма да се политизират. Протестите спряха, активността се пренесе в социалните мрежи. 

Сега се дава нова възможност на недоволни по различен повод хора или такива, които имат някакво питане, да го направят.

Последвайте канала на

Десислава Станева
325 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.25 | 10:59

1
Платените от САЩ сороски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 33 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на американското посолство . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а САЩ е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Водещи новини