По кои отсечки шофьорите трябва да бъдат най-внимателни?

  • 14 април 2023 09:23

  • 1912
  • 4
По кои отсечки шофьорите трябва да бъдат най-внимателни?
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

В първия почивен ден от празниците за Великден се очаква трафикът в цялата страна да бъде интензивен. Хиляди поемат към родни места и курорти у нас и в чужбина.

„На изходните пътни артерии в София ще има полицейско присъствие. Ще се следи за превишена скорост. Всички технически средства ще бъдат мобилизирани“, обясни пред bTV Иван Петков от „Пътна полиция“ към СДВР.

Единствено във Владая се образува задръстване, но то беше причинено заради пътно произшествие между няколко автомобила, уточни той.

„Около 20 километър на АМ „Тракия“ има ремонтни дейности. В района на Нови хан тежкотоварните автомобили ще бъдат отбивани, за да се улесни придвижването на леки автомобили“, добави той. Организацията ще продължи до края на празниците.

„Призивът ми е да се спазват скоростните ограничения, дистанцията и шофьорите не говорят по мобилните телефони“, посочи Петков.

Полицията следи за нарушители на пътя

Ограниченията по пътищата:

Движението в участъка от км 33+755 до км 34+350 в посока Варна се осъществява с повишено внимание поради ремонт на виадукти при км 33+910 - дясно платно и км 34+220 - дясно платно по посока Варна до 10.05.2023 г. Ограничена е аварийната лента, като движението се извършва регулярно по активна и изпреварваща лента. Скоростта се ограничава до 70 км/ч.

Движението в участъка Перник – Студена от км 23+270 до км 24+180 в посока ГКПП „Кулата“ се осъществява с повишено внимание и ограничение на скоростта от 50 км/ч поради предстоящи ремонтни дейности.

Движение с повишено внимание по път Благоевград – Кресна в района на „Кривия тунел“ при км 389+000 поради частично неработещо осветление в тунела. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Срок до отстраняване на повредата;

Движение с повишено внимание в участъка София – Кулата в тунел „Железница“ поради частично неработещо осветление в тунела.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1912 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.04.14 | 10:58

2
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
до долният к.у.р.о.л.из

2023.04.14 | 15:21

4
И кое не е вярно бе, келеш! Ти си за психото и много инжекции- кожени!
Балканжията!

2023.04.14 | 12:45

3
Ама МНОГО, МНОГО СИ ЗЛЕ! ВЗЕМАЙ СИ РЕДОВНО хапчетата!
Емѝ...

2023.04.14 | 10:01

1
Щи гълтам спермата на всеки от сайта ,който познае къде се намира в момента вибратора ми подарък от американското посолство

Добави коментар

Водещи новини