Водещите новини! Защо Лена Бориславова се отказва да е депутат? Обвиняемият за смъртта на М.Цветков иска да бъде изцяло оправдан (и още…)

  • 11 април 2023 19:14

  • 2328
  • 1
Водещите новини! Защо Лена Бориславова се отказва да е депутат? Обвиняемият за смъртта на М.Цветков иска да бъде изцяло оправдан (и още…)
© Getty Images/бнт/Булфото/Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 11 април   

 

Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ се отказва от мястото си в Народното събрание.

Тя е подала заявление за това в ЦИК.

Ето какво написа тя във Фейсбук:

Лена Бориславова се отказва да е депутат, ето защо

***

Кристиан Николов иска да бъде изцяло оправдан за катастрофата, с която причини смъртта на журналиста Милен Цветков. Върховният касационен съд е насрочил заседание по жалбата му за 19 април.

Адвокатите му настояват, че някой му е сипал нещо в питието.

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков с потресаващо искане от съда

***

Желязков беше арестуван в Турция през август 2018 г., няколко месеца по-късно бе екстрадиран в България. Той е обвинен като ръководител на организирана престъпна група, занимавала се с изнудване, принуда чрез заплахи, палежи и разпространение на наркотици.

Пуснаха под гаранция Митьо Очите

***

Икономиката на България ще нарасне с 1,4% тази година, след като през 2022 г. ръстът ѝ бе 3,4 на сто.

МВФ намали двойно очакванията си за ръста на българската икономика през тази година

***

Една отвратителна история, която не изглежда като „изключение“

Едно пътуване с влак отказва американка от живот в България

***

Заловиха рецидивиста, избягал от затвора в Пазарджик

***

Американският президент Джо Байдън днес за пореден път разкритикува ареста на американски журналист в Русия, предаде Франс прес.

Според Байдън със задържането на Еван Гершкович, който работи за в. "Уолстрийт джърнъл", Кремъл е преминал границите. Задържането е абсолютно незаконно, изтъкна американският лидер в разговор с журналисти, преди да отпътува за Северна Ирландия.

Байдън: Русия премина границите с ареста на американски журналист

***

Руската инвазия в Украйна стана символ на края на епохата, настъпила след Студената война, и принуди международната общност да се изправи пред историческа повратна точка.

Сериозни упреци към Китай и Русия в годишния доклад на японското външно министерство

***

Според един от изтеклите секретни документи на американското разузнаване унгарският премиер Виктор Орбан е определил САЩ като един от "трите главни противника" на партията му ФИДЕС - Унгарски граждански съюз, по време на заседание на 22 февруари, посветено на политическата стратегия, пише в. "Вашингтон пост". 

В изтеклите американски разузнавателни документи Виктор Орбан е определил САЩ като един от трите главни противника на ФИДЕС

***

Руската рубла се срина в днешната търговия под границата от 82 рубли за долар под натиска на слабите приходи от износ и засиленото търсене на чужда валута, предаде Ройтерс.

Руската рубла се срива под натиска на спада на приходите от износ

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.12 | 01:20

1
В тази държава убииците са на свобода или в домашен арест ????!!!!! Няма присъди като в щатите , там няма компромиси за здравословно състояние и връзкарство.

Добави коментар

Водещи новини