Водещите новини! Убитата в София жена предрекла смъртта си в бележка. По колко депутати ще имат партиите в парламента? (и още…)

  • 07 април 2023 13:13

  • 1833
  • 0
Водещите новини! Убитата в София жена предрекла смъртта си в бележка. По колко депутати ще имат партиите в парламента? (и още…)
© Pixabay/Wikimedia/Novini.bg

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 7 април   

 

Убитата жена е работила в мобилен оператор. Тя е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка. В нея пише, че ако се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек, съобщава bTV.

Убитата в София жена предрекла смъртта си с фатална бележка

***

„Проблемът с домашното насилие ескалира", уточни вътрешният министър Иван Демерджиев и призова за по-добра координация между институциите.

Главният секретар на МВР с подробности за намереното тяло на жена в София

***

Майката на убитата жена, открита в багажник: Детето ми си отиде

***

Системна агресия срещу бившите в живота му. 

Той тормозил старата си любов, която подавала няколко сигнала срещу него.

След това: с откритата мъртва 32-годишна жена били колеги. Двамата работели в известен телеком. След като се разделили, мъжът не можел да преодолее, че е зарязан.

Задържаният за убийството в София осъждан за палеж на кола на друго бивше гадже

***

Финално: По колко депутати ще имат партиите в парламента

***

От коалицията "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) дадоха първото си съвместно изявление за представители на медиите след изборите в неделя, на които реформаторското обединение получи 24,56% от гласовете на избирателите и взе второто място след ГЕРБ-СДС.

От ПП-ДБ потвърдиха: Никаква подкрепа с първия мандат на ГЕРБ

***

Резултатите са сходни на това, което бях намерил - между 20 и 24 см е дебелината при изискуеми по проект 28 см. Има липсващ асфалт. Започва разследване и ще се търси наказателна отговорност“. Това каза за "Твоят ден" министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков.

Шишков: Липсва асфалт на още две отсечки

***

Белият дом публикува резюме на анализ на събитията през 2021 година, в което се изтъква, че Байдън е бил силно ограничен от решенията на Тръмп.

Байдън обвини Тръмп за хаотичното изтегляне от Афганистан

***

Съдебното преследване на бившия американски президент Доналд Тръмп е разделил поравно американците, но изглежда е дало тласък на шансовете му да спечели номинацията на Републиканската партия за изборите през 2024 г., показват оповестени вчера резултати от допитване на Ройтерс/Ипсос, цитирани от БТА.

Обвиненията срещу Доналд Тръмп разделиха американците

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1833 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини