Въвеждат временно ограничение на движението в Ловеч за Цветница

  • 04 април 2023 15:05

  • 366
  • 0
Въвеждат временно ограничение на движението в Ловеч за Цветница
© wikipedia
Слушай новината Слушай новината

Временно е въведено ограничение на движението в Ловеч през тази седмица, съобщиха от общинската администрация. То е във връзка с традиционното провеждане на празника Цветница и необходимостта от промени в организацията на движението на гаровия площад „Инж. Трифон Трифонов“ и по бул. „България“ в града. 

До 17:00 ч. на 10 април, понеделник, изцяло са затворени за движение на моторни превозни средства участъци от улиците: „Хан Крум“ - при изхода към гаровия площад, „Цачо Шишков“, ул. „Амбарица“ - при изхода към площада и „Трети март“.

Дъжд и сняг в седмицата преди Цветница

За периода от 6:00 часа на 7 април до 00:00 часа на 9 април се затварят за движение на моторни превозни средства главният булевард „България“ - от кръстовището с ул. „Тодор Каблешков“ до кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Св. св. Кирил и Методий“ - при изхода към бул. „България“ и ул. „Георги С. Раковски“ - преди изхода към бул. „България“. Обходният маршрут по направлението Плевен - Троян да се осъществява по ул. „Княз Имеретински“ и ул. „Д-р Съйко Съев“, а по направлението Троян – Плевен е по ул. „Мостова“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Велико Търново“.

На гаровия площад за празника се разполага увеселителен парк с игри и различни въртележки, както и маси за търговия, каквито търговците поставят и на бул. „България“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
366 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини