Полицаи от ОД на МВР - Хасково получиха нови служебни пистолети

  • 29 март 2023 16:31

  • 791
  • 1
Полицаи от ОД на МВР - Хасково получиха нови служебни пистолети
© МВР-Хасково
Слушай новината Слушай новината

Заместник-министърът на МВР Емил Ганчев връчи ново служебно оръжие на полицаи от Областната дирекция (ОД) на МВР - Хасково за постигнати трайни резултати в работата, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Два пистолета "Валтер" отидоха при криминалистите Мирослав Чолаков и Петър Генев от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в дирекцията, а другите два - при младши инспекторите Георги Драганов и Драган Драганов от Районното управление в Свиленград.

Наградиха пожарникари и полицаи, овладели критичната ситуация с горяща цистерна в Костинброд

Заместник-министърът раздаде и шест електропреносими пистолета "Тейзър" за служители от ОД на МВР в Хасково. Полицаите заслужават по-добро материално-техническо обезпечаване, с което да боравят при изпълнение на служебните им задължения и да бъдат по-сигурни при самозащита, заяви заместник-министър Ганчев, цитиран от пресцентъра на МВР.

Сподели, че намерението на ръководството на МВР е да превъоръжи целия състав с качествено и съвременно въоръжение.

За последно оръжие като награда за добра работа в ОД на МВР - Хасково бе дадено през април 2017 година. Тогавашният директор Ангел Цанков получи револвер "Смит&Уесън" от служебния министър по това време Пламен Узунов.  

Мая Йорданова
791 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
123

2023.03.29 | 19:12

1
bravo a patroni dadohte li im

Добави коментар

Водещи новини