Веси Бонева проговори за смъртта на майка си

  • 07 март 2023 15:16

  • 12589
  • 1
Веси Бонева проговори за смъртта на майка си
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Певицата Весела Бонева и сестра ѝ Ваня разкриха потресаващи подробности за смъртта на майка им Венета.

В края на октомври 2022 г. жената сложи край на живота си. Това почерни семейството ѝ, а зад това тежко решение се крие междусъседски спор. 

Опечалените сестри за първи път говорят за проблемите, които са съсипали живота на тяхната майка, а също така и на още едно семейство. Смъртните случаи в къщата са три, а виновникът един. 

Оказва се, че Венета и съседите ѝ на втория етаж имат спор с техен съсед, който закупил част от парцела до тях и направил магазин. Започнали да се събират шумни компании, а Венета няколко пъти правила устни молби това да се прекрати, след което стигнала до жалби в полицията, които разгневили собственика на имота. 

"Нашата мама не е сред нас, светла ѝ памет. Тя беше жертва на психологическо насилие от съседски спор. Ние не искаме да продължаваме тази война, тя не е нашата", заявиха двете сестри в ефира на бТВ. 

"Майка ни беше страшно дисциплинирана жена, много отговорна. За нея семейството беше на първо място - да бъдем обгрижени. Тя си имаше своята общност във фризьорския салон, повдигаше духа на всеки, който сядаше на нейния стол. Това може да го потвърди всеки клиент. Срещата на трудност и неадекватната и неработеща система я сломи. Затова решихме да говорим", допълват те. 

Самоуби се майката на наша известна певица

Съседът сложил метална врата с ключ и дал такъв на съседите на Венета, като им забранил да пускат Венета и нейното семейство. 

"През последните два месеца рухна и вече имаше проблеми с нервите. Беше подложена на ужасен психически тормоз - поставяха умрели животни във въздуховода, за да мирише и да напомня на нещо гнило. Една вечер в салона е била заплашена и физически, тя има извадено медицинско, че е била стискана за гушата", казвта Ваня и Весела. 

"Решихме да дадем фризьорския салон под наем и водата беше спряна. Основният кран е в неговата част на имота, а на нас не ни се осигурява достъп", жалвате се сестрите, че спорът със съседът продължава и след смъртта на тяхната майка.  

"Г-жа Бонева подаде жалба в полицията и тогава се започна с поставянето на огради. Беше ѝ взел и телефона, тъй като тя правела снимки. Дойде полиция и го помоли да върне телефона. Той сложи метална врата и ни даде ключове, като ни забрани да дадем такъв на Венета и неговото семейство. Сложи камери, за да следи дали тя ще минава през вратата.  Доколкото знам, той е работил в съдебната система, синът му е прокурор и виждаме липса на справедливост. Който има повече връзки, той печели. След заплахите тя споделяше, че е загубила вяра в институциите и се чувства безсилна. Това не ѝ се отрази добре", споделя съседката от горния етаж, която е била също жертва на недоброжелателния съсед. 

Жената се оплака, че след всички тези проблеми нейните родители са били силно притеснени и починали за кратък период от време, а самата тя отключила онкологично заболяване. 

От бТВ се опитаха да се свържат със съседа Илия Елкин, но той категорично отказва коментар, тъй като в момента текат още две дела. Но пък заяви, че майката на Веси Бонева е имала психически проблеми.

Novini.bg
12589 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.07 | 21:59

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини