Красен Кралев поиска Морфов да изхвърли "бияча" Васил Драганов от театъра

  • 17 февруари 2023 12:43

  • 4145
  • 0
Красен Кралев поиска Морфов да изхвърли "бияча" Васил Драганов от театъра
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Абсурдно е да се толерира даването на трибуна и сцена на насилниците! Говоря за Васил Драганов, комикът-бияч на жени. По този повод искам да напомня, че актьорът Евгени Будинов беше изхвърлен с обиди от Морфов заради „политическа принадлежност“. Хайде, Морфов, сега ще изхвърлиш ли и Драганов, за това, че тормози майката на двете си деца?

Това написа в своя фейсбук профил депутатът от ГЕРБ Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

"Натъжих се и се ядосах като четох изповедта на журналистката Андреа Драганова, която познавам и уважавам. Не искам да повярвам какво е преживяла тази жена и майка. Но съм сигурен, че всяка нейна дума е истина", добави още той.

В своята публикация Кралев подчерта, че насилието и психическият тормоз са недопустими.

Журналистът Андреа Драганова отговори на актьора Васил Драганов: Бях жертва на физическо и психическо насилие, отвлече децата ни

"Проблемът не е в закона. Проблемът е, че като общество продължаваме да търпим насилниците. И жертвите, освен физическите удари от техния т.нар. „мъж“, накрая отнасят и „шамарите“ на общественото мнение", написа още той. 

Цветелина Кирилова
4145 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини