Част от Сливен остава без вода днес

  • 15 февруари 2023 09:54

  • 212
  • 0
Част от Сливен остава без вода днес
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Част от Сливен ще остане без вода днес до 20.00 часа във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект: "Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, включително водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“. Това съобщиха от дружеството.

Ще бъде спряно водоподаването във Висока зона на града, която включва пл. "Стоил Войвода“, ул. "Кутелка“ и ул. "Великокняжевска“, както и кварталите "Комлука", "Кольо Фичето", "Република", "Българка", "Сини камъни", "Ново село" и "Вилна зона". 

Безводие посред зима: Защо хората в Шуменско остават с дни без вода?

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект "Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на "Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД“, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура“, финансиран от Оперативна програма "Околна среда“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионен фонд."Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Цветелина Кирилова
212 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини