Спасител, завърнал се от Турция, с разтърсващ разказ за бедствието там

  • 13 февруари 2023 09:10

  • 1254
  • 1
Спасител, завърнал се от Турция,  с разтърсващ разказ за бедствието там
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Най-трудно се преодолява скръбта в очите на хората. Тези, които чакат около отломките от труса, таящи надеждата, че техен близък ще излезе жив. Това разказа в ефира на Нова телевизия Павлин Стефанов, който е член на екипа на аварийното звено към Столична община, завърнал се от Турция.

Всичко по темата:
Земетресенията в Турция и Сирия 696

По думите му най-тежко е, когато се извади починал човек от отломките и трябва да бъде разпознат. „Екипът ни пристигна на място в Адана за три часа. Нашата дирекция „Аварийна помощ и превенция” разполага с   телескопични камери, дронове за обследване, термокамери и виброфони, които трябва да засекат звуци и викове. Помогнахме за локализирането на един човек благодарение на техниката, с която разполагахме”, заяви той.

Седмица след трусовете: Жертвите продължават да се увеличават

„Ние работехме в район, в който сградите са били 15-етажни. Когато такова здание се свлече – то става един етаж. Започва се отгоре надолу – къртят се бетонните отломки и се премахват”, подчерта той.

Последвайте канала на

Калина Христова
1254 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.13 | 12:50

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини