Димитър Манолов беше преизбран за президент на КТ "Подкрепа"

  • 09 февруари 2023 13:02

  • 395
  • 1
Димитър Манолов беше преизбран за президент на КТ "Подкрепа"
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване беше преизбран за президент на Конфедерацията на труда "Подкрепа". За вицепрезидент на синдиката отново беше избран Иоанис Партениотис. За кандидатурата на двамата са гласували 563 делегати.

"Вие ни прехвърляте отново огромна отговорност", обърна се Манолов към делегатите. Той заяви, че отново ще работят за КТ "Подкрепа" със сърце, душа и емоции.

КТ „Подкрепа” избира нов президент

"Ние без вас сме нищо. Ние можем да правим само това, което вие изисквате от нас", обърна се Партениотис към делегатите, предаде БТА.

Днес е вторият ден от единайстия конгрес на КТ "Подкрепа", който съвпада с 34-ата годишнина от създаването на синдиката и е под мотото "С Подкрепа" в бъдещето!". Да бъде променен Планът за възстановяване и устойчивост поиска вчера Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване, а след това стана ясно, че синдикатите ще се включат в преговорите за предоговарянето на глава "Енергетика". На откриването на конгреса присъства и държавният глава Румен Радев, който заяви, че пандемията от COVID-19, енергийната криза, войната в Украйна и галопиращата инфлация поставят живота на хората на все по-голямо изпитание. 

Константин Тодоров
395 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.09 | 13:54

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини