Ново улично осветление по две главни улици в Асеновград

  • 05 февруари 2023 21:52

  • 508
  • 1
Ново улично осветление по две главни улици в Асеновград
©
Слушай новината Слушай новината

Община Асеновград подменя осветителните тела на бул. „България“ и ул. „Марица“, както и прилежащите им кръгови кръстовища в града.

Целта на обновлението е не само по-красивият и приветлив вид на входната артерия, откъм Пловдив. Очаква се така да се намали броят на катастрофите, кражбите и други прояви, нарушаващи обществения ред в района.

Новите LED диодни осветителни тела са енергоефективни, близо 120 на брой. Същите са, каквито Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) монтира по пътя Асеновград – Пловдив.

Доста по-икономични са, по отношение на употребяваната електроенергия, спрямо премахнатите натриеви лампи. Освен, че са по-ефективни, новите осветителни тела са и с ниски експлоатационни разходи по поддръжка.

Подменят уличното осветление в Асеновград

Обновлението ще допринесе за по-привлекателния вид на цялата отсечка, отвеждаща до обновения център на Асеновград. Идеята е от входа на града, през бул. „България“ и по цялата ул. „Марица“ да няма разлика в осветлението и да бъде добре осветено, съобщиха от Община Асеновград, която ни предостави снимката.

Валери Зайцев
508 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.02.05 | 22:23

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3700 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини