Братът на издирвания Емил Боев: Може да му е навредено

  • 02 февруари 2023 19:24

  • 2884
  • 0
Братът на издирвания Емил Боев: Може да му е навредено
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Тревожна вест съобщи братът на издирвания Емил Боев.

Шест дни вече няма следа от 25-годишния Емил Боев, който изчезна по време на фестивала "Сурва" в Перник. От днес доброволците, координирани от брата на мъжа - Мартин Боев, сменят тактиката - слизат от гората и ще търсят само в града. Причината - всички местности над Перник вече са обходени.

Сменят тактиката на търсене на изчезналия Емил

Към момента са останали 40-50 доброволци и апелът на Мартин е, ако е възможно, да пристигнат още хора на помощ. По думите му полицията вече не изключва и версията на брат му да е навредено.

Семейството не е далеч от мисълта и да обяви награда за намирането на изчезналия Емил, но подобно решение ще обсъди едва след консултация със специалисти дали да го направи, кога и как. Призивът на Мартин Боев и близките на издирвания млад мъж е перничани да откликнат, ако се наложи да отворят дворовете и мазетата си за претърсване.

"От полицията смятат, че може на Емил да му е навредено на този етап. И те не знаят, просто казват, че и това е възможен сценарий. В който и аз също вярвам. Засега нямаме никаква следа нито в едната насока, нито в другата", казва Мартин, цитиран от dir.bg.

Мая Йорданова
2884 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини