Принц Кирил Сакскобургготски открива най-големия форум за българи в чужбина

  • 02 февруари 2023 10:57

  • 635
  • 0
Принц Кирил Сакскобургготски открива най-големия форум за българи в чужбина
© Getty Images

На 2 април в Лондон ще се проведе най-мащабният кариерен форум за българи на Острова „Кариера и живот – защо в България?“. Негови организатори са основателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Събитието в сградата на Кралското географско дружество е напълно безплатно и изисква регистрация на сайта на платформата: https://bulgariawantsyou.com/events/london

Bulgaria Wants You разкри и първия от поредицата специални гости на форума и това е  Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски.

"За нас е истинска чест и признание, че Принц Кирил Сакскобургготски прие поканата да бъде част от събитието на Bulgaria Wants Wou в Лондон. Той ще открие официално втория ни кариерен форум за българи в чужбина, който ще се проведе на 2 април в английската столица. Сигурни сме, че неговото присъствие ще придаде допълнителна стойност на събитието и искрено му благодарим, че припозна нашата кауза като своя.“ – споделя Иван Христов. 

Лекторите, поканени в Лондон, ще бъдат българи, които са популярни в цял свят, а имената им са синоним на ненадминати постижения и респект. Те ще разкрият своите тайни за успех, както и ценностите и принципите, които са следвали през целия път, за да достигнат до него. 

Кариерният форум на Острова ще бъде подкрепен и от бизнеса, чиито представители ще разказват за кариерните възможности в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и икономически стимули са на европейско ниво. Такива ще има и на първия за годината форум на Bulgaria Wants You, който ще се проведе на 11 февруари в Пловдив. Освен кариерните възможности, активни за региона, вдъхновяващите лекции на актьорът и продуцент Александър Сано, легендарният треньор Нешка Робева и журналистът Светослав Иванов ще мотивират пловдивчани за предимствата да развиваш кариера и да живееш тук - в България.

Повече за всички събития, които Платформата организира тази година, може да прочетете тук: https://bulgariawantsyou. com/events

Novini.bg
635 0

Водещи новини