Водещите новини! Депутат хвали насилието сред ученици на фона на засилена агресия сред подрастващите. Мъж почина след сбиване (и още…)

  • 30 януари 2023 13:19

  • 937
  • 5
Водещите новини! Депутат хвали насилието сред ученици на фона на засилена агресия сред подрастващите. Мъж почина след сбиване (и още…)
© Novini.bg

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 30 януари   

 

Депутат публично, с патос разказва как синът му е започнал бой заради подписи за референдум. На фона на разделението на обществото, описанието стои меко казано странно – с гордост: „Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях“.

Може би не е наясно с дефиницията на „саморазправа“, описана в Наказателния кодекс. 

В описанието на депутата ясно е подредена хронологията на събитията и става ясно, че синът му, след като са му скъсали бланките, пръв е посегнал и започнал физическа саморазправа. Баща му казва: „Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях“.

В същото време насилието в обществото расте и според мнозина една от причините е, че хората имитират политиците, които налагат уличния жаргон и „уличните правила“, насилието, закона на джунглата. 

Все повече деца се увличат в насилието, но и възрастните не изостават. Миналата година съсед застреля съсед, заради спор за врата, свадите и побоищата са ежедневие, а част от депутатите ни не само не се крият, че рекламират насилието, но и казват, че се гордеят с него. 

Синът на Костадин Костадинов участвал в бой заради подписката за лева

***

Седмокласничка от Тръстеник е пребита от своя връстничка посред бял ден, близо до училището „Евлоги Георгиев“ и пред очите на съучениците си. Инцидентът е станал на 25 януари, а зрители на bTV сигнализираха за побоя и изпратиха кадри от него.

Побоят става пред публика. Едно от децата снима. Никой не се опитва да ги разтърве.

Седмокласничка от Тръстеник е пребита от своя връстничка

***

Проверяват защо се сбиха две седмокласнички

***

„В момента, в който са го хванали, са преговаряли с него да си предаде оръжието. Той е отричал, че има такова, докато раницата му не е била взета. Този човек никога не е бил спокоен и е проявявал агресия към всички“.

Ученичка с шокиращ разказа за момчето, извадило пистолет в училище

***

Мъж със счупен нос при среднощен бой

***

На 12.05.2022 г. около 01,00 часа в близост до детска площадка в гр. Перник, обвиняемият В.М. се заканил с убийство на В.В. и му нанесъл удари с неустановен до момента твърд предмет и с юмрук в областта на главата. Вследствие на това му причинил лека телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди – на публично място, без пострадалият да е предизвикал обвиняемия.

Нов удар по прокурорския син от Перник

***

Няколко обиска в домовете на лица, около полицайката Симона Лулеова, проведоха ченгетата от ПУ на МВР - Разлог след сензационния арест на 25- годишната служителка на 7-мо столично управление, съобщава Struma.com.

Още разкрития за задържаната с марихуана полицайка

***

53-годишен мъж почина след сбиване в смолянското село Чокманово, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура. 

По случая има задържан.

Мъж почина след сбиване

***

Един човек е загинал при ракетен удар срещу жилищна сграда в Харков. Съобщава се и за трима ранени. Кметът на града заяви, че при удара е бил разрушен четвъртият етаж на един от входовете на блока.

Ракетен удар срещу жилищна сграда в Харков, има загинал и ранени

***

Закъсненията в предоставянето на Украйна на западни системи за далечно обстрелване, усъвършенствани системи за противовъздушна отбрана и танкове ограничиха способността на Украйна да се възползва от възможностите за по-големи контранастъпателни операции, предоставени от недостатъци и неуспехи в руските военни операции.

Но бавното разрешаване и пристигане на помощ не са единствените фактори, които са ограничили способността на Украйна да започне продължителни широкомащабни контраофанзивни операции. Това пише в новата сводка на "Института за изследване на войната" (ISW). 

ISW: Забавянето на западното оръжие попречи на Украйна във войната

***

Инцидентът е станал в 10:30 ч. на 25 морски мили южно от селището Андравида на западния бряг на полуострова.

В момента се провеждат издирвателни операции за спасяване на двамата пилоти.

Изтребител на гръцките ВВС се е разбил

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
937 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.01.30 | 15:47

5
Възраждане ще спаси България! Слава на Коцето!

2023.01.30 | 15:47

4
ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!

2023.01.30 | 15:47

3
Вън от ЕС! Вън от еврото! Долу гейщината!
Гордей се сега…кдк

2023.01.30 | 15:23

2
Скоро ще ходиш да му плащаш гаранцията. Тъпото Коце пак доказа колко е прост…
баба гицка

2023.01.30 | 14:00

1
казах ли ви, че копейкин е червен тъпак и чакайте да ви управлява и да сте добре

Добави коментар

Водещи новини