БКП се събира в коалиция, имаме още да плащаме, нищо добро не се задава

  • 20 януари 2023 16:28

  • 2115
  • 0
БКП се събира в коалиция, имаме още да плащаме, нищо добро не се задава
© Wikimedia/Novini.bg

Под зоркия контрол на неедин руски агент у нас, Промяната успя да направи немислимото: да помогне на Украйна, да покаже пред истинските ни партньори, че у нас все пак има и мислещи, и можещи, и непреклонени пред московията. 

Пак подчертавам: под зоркия контрол на неедин руски агент. И не говоря за шпионите и губернаторката Мутрофана, а за агентите във властта – Резидента Зеленочорапски, Кукурнела, копейките, фалшивите евроатлантици и философската школа на ДС. И какво щеше да последва от това им е било пределно ясно. Въпреки това са го направили. 

Какво щеше да последва… да се обърнат всички срещу тях. Това не е било 50/50, а 100/0. Никой с поне половин мозък не би си правил илюзиите, че помагайки на Украйна ще запази поста си във властта. Тоест: те са знаели, че заемайки тази позиция, се прощават с кабинет, с властта и с голяма част от имиджа си, който винаги в такива случай е атакуван от слугите на кремъл. Защо?

Защото дискредитирането на противника чрез очерняне е едно от най-използваните оръжия на дебилния кремълски мозък и съответно на дебилните кремълски слуги. 

Та, да – от Промяната са знаели какво ги чака и въпреки това са се пожертвали, за да сложат държавата ни на правилния път. 

Значи Лукойл са произвеждали горивото за украинските танкове? Разбрахте ли защо падна кабинетът „Петков“ и колко сме пробити от руски слугинаж?

И ударът по тях не закъсня. Зеленочорапски се хвърли да защитава лилипутин с всички сили, като истински фен (да не кажа „групи“ (groupie)), съответно и веднага започна кампанията по очерняне на Промяната. Издигнати от него, той очакваше (по подразбиране… сещате ли се колко е затънала държавата ни, след като от политиците никой не очаква друго освен коленичене пред кремъл), че те, по традиция, ще провеждат политики в полза на кремъл, но европейски (все пак… субсидиите, сещате се) завоалирани и скрити зад най-обикновено нищоправене, салата от думи и лъжи за „миротворци“, които на всеки нормален европеец му звучат ето така: понеже сме „миротворци“, искаме агресорът да смачка жертвата по-бързо, че мир да има. Дебилно, да; такъв беше обликът ни досега. Но с цената на саможертва, няколко човека изтриха това петно, именно опълчвайки се на един зелен чорап, мислещ си , че и те – като него – ще са верни на господаря в москва. Е, не бяха.

И си платиха. 

То не бяха джемкорпски, то не бяха нексовски истории, то не бяха песни за Лена, мятане на боклук, забележете колко партии ги нападат… всички без ДБ. И какво последва от това? Днес се прегърнаха старите уж врагове от ляво и от дясно – служителите на путин се прегърнаха с „евроатлантиците“. Чудесна коалиция. Само и само да не са Промяната и ДБ. Защо? Какво наложи тази коалиция и сприятеляване? Какво се промени в света? 

Какво се промени ли? Паренето под краката на путин, ето това. Всички „негови“ се съюзяват, призовани от една своеобразна Йерихонска тръба, да се отзоват на служба. Гледайте ги какво правят, не ги слушайте какво говорят. 

Едните говорят за социализъм, а половината им партия е от милионери работодатели. Другите говорят за евроатлантизъм, а най-бързото и качествено строителство, което направиха, беше на тръбата на путин, за която е имало доклади от службите ни, че е опасна и дава прекалено много сила в ръцете на кремълския касапин, докато за България няма никакви ползи. И въпреки това му я построиха. Искали оръжие да пращат на Украйна? Много добре знаеха, че тази поза до нищо съществено няма да доведе – със закъснение от много, много, МНОГО месеци се съгласиха на един половинчат документ, който да бъде допълнително орязан от МО. 

А кой увеличи пенсиите? Промяната, преди да ги свалят от власт руските слуги. Кой увеличи заплатите на медицинските служители? Пак те. Кой направи детските градини безплатни? Пак те. Без много да се рекламират. Кой намери алтернатива на руския газ, кой извади плановете за детската болница от кошчето, кой показа мафията на Капитан Андреево, кой изгони руските шпиони? 

Кой даде оръжие на Украйна, осъзнавайки личния риск? Пак те. Знаеха цената и я платиха. А ония „социалистите“, дето от 30+ години са в парламента и често в управлението, имат успехи от ранга на: пенсия от три долара, а „евроатлантиците“, дето с двеста ги… чужденците, най-големият им успех е тръбата на путин, личните сметки, а за Украйна даваха само на думи. Благодаря! 

Но цената за всичко това е платена наполовина. Има още за плащане. И то ще е под формата на новата коалиция, която си обещаха един на друг да направят след следващите избори. Старото БКП се събра. Честито! Това им беше „реформата“. Още имаме да плащаме, нищо добро не се задава. 
 

 

Последвайте канала на

Александър Томов
2115 0

Свързани новини

Водещи новини