Зарков отчете 100% изпълнение на приоритетите си като правосъден министър

  • 20 януари 2023 14:45

  • 262
  • 2
Зарков отчете 100% изпълнение на приоритетите си като правосъден министър
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

Служебният министър на правосъдието Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо отчете 100% изпълнение на приоритетите, с които екипът му се ангажира в началото на мандата си. Сред тях са изработване на законите по Плана за възстановяване, свързани с главния прокурор.

Отчетът идва ден, след като правната комисия в парламента прие на първо четене въвеждането на механизъм за разследване на главния прокурор, пояснява БНР.

Шишков направи отчет за свършеното от него за шестте месеца власт, би приел пак да е министър

Приемането на тези промени на късно заседание вчера беше определено като голяма стъпка. Но много предстои, казаха от правосъдното министерство. Те използваха повода на днешната пресконференция, за да отговорят на критиките, които прозвучаха вчера в залата на правната комисия, свързани както с качеството на законопроектите, така и тяхната противоконституционност.

Според зам.-правосъдния министър Емил Дечев за осем месеца правосъдното министерство е свършило това, което 15 години се очаква от страната ни да свърши по линия на различни международни организации.

Остро беше реагирано срещу неглижирането на работата на експертите, работили по тези законопроекти, както и на твърдението, че става дума за противоконституционни текстове, като включително от екипа на министерството са работили и въз основа на решения на Конституционния съд, засягащи разследване срещу главния прокурор.

Оттук нататък екипът на правосъдния министър очаква да има достатъчно пленарно време, за да може тези промени да бъдат приети, както и останалите законопроекти по Плана за възстановяване и устойчивост, които на 100% са били подготвени.

И друго свършено, според екипа на Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо на 100% - осигурени са условия за независима работа на европейските делегирани прокурори, отпушила се е процедурата за изграждане на нов затвор в Самораново – първият, който ще бъде построен в България с пари отвън за последните 50 години. Както и че е издигнат в приоритет въпросът за Шенген.

От екипа на Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо напомниха, че законопроектите, свързани с главния прокурор, се очакват както от партньорите отвън, така и от българските граждани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
262 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Стажант за поръчки.

2023.01.20 | 14:57

2
Този никога повече в правителство на България. Причините са много!
PaulaFox

2023.01.20 | 14:55

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини