Пребитият и ограбен дядо от Бутан вече има паник бутон

  • 22 декември 2022 15:17

  • 806
  • 3
Пребитият и ограбен дядо от Бутан вече има паник бутон
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Все още издирват извършителя на тежкия грабеж, при който пострада самотен възрастен мъж от село Бутан. Престъплението предизвика вълна от съчувствие от десетки хора в цялата страна.

Поредна нощ 76-годишният Стефан се буди точно в 1 ч. през нощта, когато е извършено нападението, и преживява унижението, след което остана без пари, документи и телефон. Убито беше не само кучето му пазач, а и достойнството му.

Отровиха ротвайлер, а след това пребиха и ограбиха стопанина му

Оттогава често го навестяват членовете на ловната дружинка в селото, за да му вдъхнат кураж.

„Елементарното, което можем да направим, е да съберем малко средства, за да може да посрещне празниците добре, да си извади документи“, каза Илиян Илиев, секретар на Ловна дружинка – село Бутан.

Посещават го и млади хора – служители от Атомната централа и от другаде, предаде bTV. Вече разполага и с паник бутон. И потърпевшият, и помощниците му обаче настояват за по-строги наказания.

76-годишният мъж изпраща благодетелите си през сълзи и отново остава сам.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
806 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.12.22 | 18:47

3
Родата на Далавери Симеонов го е обрала, мръсни лилаводжукести "българи".
БАНКЯНСКИ РАЗЛОЖЕН ТоЛУП

2022.12.22 | 15:33

2
Мъжка Проститутка-Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в ДАНС. Кандидат Пачаврите в ДАНС преминават през Комисия по Анална Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" Пачаврите-Доносници от Станишевския Гей Бардак ДАНС, филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна Пачавра--Агент, доказана Пачавра-на заплата. 2. Нещатна Пачавра--Сътрудник, недоказана все още Пачавра-на Хонорар. 3. Улична Пачавра--МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за Копелетата-Престъпници от БОП като Руската Мастия Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. ШВЕСТЕРИТЕ от СерГей Бардака ДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Говедо е доказано най-тъпото Говедо развъждано в Задунайския кенеф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!!
БАНКЯНСКИ РАЗЛОЖЕН ТоЛУП

2022.12.22 | 15:27

1
С ИАГНиНИ то по селата дриго нема па и по ГРАДОФЕТЕ

Добави коментар

Водещи новини