Сашко се завърна в класната стая

  • 19 декември 2022 10:07

  • 501
  • 1
Сашко се завърна в класната стая
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Сашко се завърна в класната стая и дава добри резултати, пише България днес.

"Добре сме и двамата, аз съм много зает и работя, а Сашко отново ходи на училище и се справя добре", сподели Александър, бащата на Сашко.

Последните няколко седмици са съсредоточени във възстановяването на детето беглец. След като отново може да стъпи на краката си нормално, Сашко с нетърпение побягва към класната си стая.

"Много сме развълнувани да го видим. Радваме се, че се завърна жив и здрав! Първите ни впечатления от него са, че е различен. Много по-комуникативен е. Говори по-интензивно и повтаря, ние го поздравяваме и той веднага ни отговаря със същото", споделя Вера Даскалова, директор на 8-о ОУ "Кракра Пернишки" в миньорския град.

Какво показва разследването за Сашко до момента?

"Много съм зает в момента и нямам възможност да говоря много, защото българинът се сеща, че трябва да направи нещо в последния момент. Въпреки това бъдете спокойни, добре сме!", завърши бащата на Сашко.

На 11 ноември т.г. Сашко изчезва по време на разходка с баща си в пернишката местност Голо бърдо. Спасители го намират в дере по средата на планината.

След изтощителната акция, която продължава цели 9 дни, детето е открито живо и здраво. Оттогава мнозина експерти се опитват да разбулят загадката около оцеляването на момчето. Месец по-късно Сашко се завръща на училище по-готов от всякога.

Росица Валентинова
501 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ганьо

2022.12.19 | 10:35

1
Неееееееее, пак ли Сашкоооооо .

Добави коментар

Водещи новини