18 семейства потвърдиха брака си след повече от 50 години съвместен живот

  • 17 декември 2022 07:55

  • 558
  • 1
18 семейства потвърдиха брака си след повече от 50 години съвместен живот
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

18 съпружески двойки от Чипровци и близките планински села потвърдиха брака си след повече от 50 години съвместен живот. Това стана на церемония в общината вчера, съобщава кмета Пламен Петков, който поздрави възрастните хора.

Двойките получиха подаръци и цветя от общинарите. За всяка от тях имаше по чаша червено вино, а в залата се чуха възгласи „Горчиво“.

Повечето от двойките празнуват тази година златна сватба – 50 години брак. Три от тях обаче празнуват диамантена сватба – 60 години съвместен живот. И едните и другите твърдят, че най-важното, за да са заедно е умението да прощаваш грешките на другия и да си вярват безрезервно един на друг.

Байдън подписа закон за признаване на еднополовите бракове в цял САЩ

По повод годишнината някои от семействата написаха писма до децата си, в които преповтарят брачната си клетва и дават съвети на по- младите за успешен дълъг брачен живот, съобщава БТА.

Празникът в Чипровци завърши с веселие с музиката от младините на възрастните двойки – валсове, танга, румби и стари градски песни.

Росица Валентинова
558 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.17 | 12:11

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини