Весела Лечева и Иван Демерджиев инспектираха терена на "Раковски" за новата зала по художествена гимнастика

  • 16 декември 2022 12:25

  • 975
  • 3
Весела Лечева и Иван Демерджиев инспектираха терена на "Раковски" за новата зала по художествена гимнастика
© ММС
Слушай новината Слушай новината

Министърът на младежта и спорта Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия и заместник министър-председателят по обществения ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. направиха оглед на терена на стадион „Раковски“, на който се планира да бъде построена нова зала по художествена гимнастика, съобщиха от пресцентъра на ММС.

Тя ще е продължение на Национални спортни зали „Раковски“, които са собственост на Национална спортна база (НСБ). Теренът, на който може да се построи новото спортно съоръжение, в момента е собственост на МВР. В присъствието на президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, Лечева и Демерджиев обсъдиха действията, които трябва да бъдат предприети в следващите месеци, за да стане проектът възможен. Министрите се ангажираха да ускорят работата в тясно взаимодействие между МВР, ММС и НСБ. 

Весела Лечева: БСП се натика в този ъгъл, в който играем второстепенна роля

Демерджиев и Лечева се запознаха с натоварения график на тренировки в зала „Раковски“, в която в момента се подготвят всичките ни национални отбори по художествена гимнастика. Те гарантираха, че след години отлагане, ще направят така, че златните момичета на България да имат нов дом за подготовка. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
975 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Пунта Мара

2022.12.16 | 13:07

3
А, Г-н Василев,как КОМЕНТИРА ,тази "инспекция"?!?!?!
1

2022.12.16 | 12:57

2
А червената и в червата пъдърка на бостана в село Славяново е повече от отвратителна и нагла!Дано те сполети съдбата на мъжа ти, когото гледа 12 години като жив труп, понеже Бог чу клетвите на стотиците нещастници, които алчното чудовище Манол изхвърли на улицата и им прибра имотите!
Кои

2022.12.16 | 12:45

1
Демерджиев е абсолютен тулуп .....

Добави коментар

Водещи новини