Добра новина за ледената пързалка в Сливен

  • 12 декември 2022 12:21

  • 998
  • 1
Добра новина за ледената пързалка в Сливен
© Novini.bg/ Canva

Ледената пързалка в Сливен е безплатна за посетители със собствени кънки, съобщиха от пресцентъра на общината. Останалите заплащат наем за кънки от 8 лева. Предвидени са отстъпки за редовните посетители – 35 лева е таксата за кънките при пет посещения и 60 лева – при 10, с което таксата пада на 6 лева. Съоръжение във формата на пингвин помага на начинаещите деца да се справят при първите забавления на леда.

Ледената пързалка работи на шест сесии през деня, всяка – по час и половина. В ранните часове обикновено идват родители с малки деца и ученици от основния етап на обучение. Най-много почитатели на зимните кънки се събират след 18:30  и 21 часа. Сред любителите на кънките вече има хора на възраст над 60 години и деца на 4 години. На 20 декември ще се проведат безплатни уроци за начинаещи, без значение от възрастта.

Редовните посетители могат да спечелят и сесия с професионален фотограф. Те трябва да си направят снимки пред един от забавните постери на входа с надписи „Разчупи ежедневието и в студените дни", „Изпързаляй приятелите си тук" или пред нарисуваната голяма рамка за снимки „Усмивка, снимка, ЩРАК!". Любителските кадри се изпращат на Фейсбук страницата „Ледена Пързалка Сливен", с посочен телефонен номер за връзка. Снимките се изпращат до 15 декември, а на 16-ти ще бъде изтеглен победителят.

С шоу на леда бе открита зимната пързалка на 2 декември, тази година. Първата ледена пързалка в Сливен беше монтирана през 2018 година, като тогава съоръжението беше с размери от 20 на 15 метра.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
998 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.12 | 15:37

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини