Водещите новини! Адвокат Хаджигенов: Депутати от БСП са за затвора. Днес гласуват какви оръжия ще дадем на Украйна (и още…)

  • 09 декември 2022 13:31

  • 2540
  • 4
Водещите новини! Адвокат Хаджигенов: Депутати от БСП са за затвора. Днес гласуват какви оръжия ще дадем на Украйна (и още…)
© Булфото (архив)/Novini.bg

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 9 декември   

 

Правилата, изглежда, винаги важат за някой друг…

Парламентарната група на БСП открито бойкотира правилата на парламента и демонстративно започна излъчването на закритото заседание на парламента по време на обсъждането за военната помощ за Украйна.

Някои от депутатите излъчваха на живо, други само размахваха телефоните си, въпреки че не би трябвало да имат технически устройства в себе си.

Депутатите от БСП излъчват закритото заседание на живо в интернет

***

„Имунитетите на тези депутати от БСП, които са излъчвали закрито заседание на Народното събрание, трябва да бъдат свалени и да има обвинителен акт. Трябва да има съдебен процес и при всички случай говорим за наказания – лишаване от свобода“.

Хаджигенов: Депутати от БСП са за затвора, Рашидов ще ги накаже, като ги наеме да му метат ателието

***

След саботажа на БСП: Депутатите направиха дебатите за военна помощ за Украйна публични

***

Днес става ясно какви оръжия ще дадем на Украйна

***

Депутатите обсъждат военната помощ за Украйна на закрито заседание

***

Интересно… оказва се, че „общественото мнение“, което ни пробутват, не е масово, а просто е шумно и са избрали да слушат него, по някакви причини…

Mашинният вот се оказва по-предпочитан вариант за гласуване на избори. Обществото по-скоро приема за важна темата с влизането на България в Шенгенското пространство, макар засега да не личи особен интерес.

"Галъп": Mашинният вот се оказва по-предпочитан вариант за гласуване

***

"Откакто служебният кабинет е на власт, виждаме завой към това да не се подкрепя еврото. Не можем да стоим с най-ниските доходи в Европа и нисък ръст на БВП и да очакваме да станем богата държава. За да стане това, трябва да има условия инфлацията не трябва да е шоков удар, а това става с инвестиции".

ПП: Откакто служебният кабинет е на власт, виждаме завой към това да не се подкрепя еврото

***

"България трябва да приеме още закони и да започне да ги прилага", това каза пред журналисти снощи държавният секретар по правосъдие и сигурност на Нидерландия Ерик ван дер Бюрх, който участва в срещата на вътрешните министри в Брюксел и гласува против приемането на страната ни в Шенген. Според него проблемите на България са свързани с правата на човека и борбата с корупцията.

Нидерландия: България има проблем с правата на човека и борбата с корупцията

***

„Очаквано се прояви уважение към личността на Габровски, дори от партии, които казаха, че категорично няма да подкрепят негов кабинет. Представянето на този кандидат премиер беше представен като неполитически, но няма как да е такъв“.

Политолог: Габровски е символична кандидатура без политически авторитет

***

ВИДЕО

Шок: Патрулка гони кола с поставена скоба

***

Както беше отбелязано, задържанията се случиха седмица преди откриването на известния коледен базар в Страсбург, който привлича до два милиона посетители в столицата на Елзас.

Франция неутрализира терористична клетка в Страсбург

***

Тръмп обвинен за неуважение към съда, съобщава CNN.

Министерството на правосъдието иска от федерален съдия да обвини Тръмп в неуважение към съда за отказ да се съобрази с призовка, издадена това лято, изискваща от бившия президент да разкрие документи, обозначени като секретни, казаха двама души, запознати със ситуацията.

Наказанието за неуважение към съда може да бъде глоба и дори присъда за затвор.

Тръмп обвинен за неуважение към съда

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2540 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гордост българска

2022.12.10 | 19:01

4
Депутатите от 48то Народно събрание, гласували за изпращане на оръжие на Украйна: pastebin.com/7hjLpWsu
jorj

2022.12.09 | 16:28

3
Ти си за затвора, мръсен рубладжийски путинист.!.
????

2022.12.09 | 14:42

2
А бе "АДВОКАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ",КЪДЕ се ЗАГУБИХТЕ?!?!?! КАКВО става с ИСТИНАТА за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Барселона,ХАЗАРТА,"Белене","ДЖУДЖЕТАТА","Лукойл",Капитан Андреево,...............................за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ,ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ"герб" и ЯТАЦИ???? Хайде,ДАЙТЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО по СЛУЧАЙТЕ,СТИГА с тези номера да МАНИПУЛИРАТЕ хората!!! БЪЛГАРИТЕ НЕ са КАМИЛИ ,ако Сте го РАЗБРАЛИ,кажете го и на "българина" Карадайъ!!! А бе, "Другарю" Хаджигенов,защо поне не ЗАПОЗНАЕТЕ БЪЛГАРИТЕ с това: КОГА ИЗТИЧА ДАВНОСТТА на всеки един от СПОМЕНАТИТЕ горе СЛУЧАЙ?!?!?!

2022.12.09 | 14:32

1
Хаджипедалгенов говори за правила? Хахаха.

Добави коментар

Водещи новини