Над 15 милиона лева събра дарителската платформа DMS за 15 години

  • 08 декември 2022 13:51

  • 174
  • 0
Над 15 милиона лева събра дарителската платформа DMS за 15 години
© Novini.bg/ Canva

Над 15 милиона лева в подкрепа на над 1500 различни каузи събра дарителската платформа DMS от създаването си през 2007 г. Това съобщиха от Българския дарителски форум по повод 15-годишнината от инициирането на платформата, която се отбелязва през тази година.

DMS е платформата, чрез която всеки може да подкрепи добри каузи, като дари онлайн или изпрати SMS на номер 17 777.

Одобриха разпределието на средствата за пострадалите от бедствието в Карловско

В България DMS се осъществява в партньорство между Българския дарителски форум и Фондация Because. Партньори на платформата са мобилните оператори A1, "Йеттел" (Yettel) и "Виваком" (Vivacom), както и "Линк мобилити" (Link Mobility), "иПей" (ePay) и ОББ.

От дарителската платформа отчитат, че от създаването си до днес с подкрепата на над милион дарители са помогнали на много хора да получат адекватно лечение, а различни каузи на граждански организации са намерили подкрепа да реализират своите кампании и проекти в полза на обществото. За 15 години платформата DMS се утвърди и като партньор за много организации, с което те популяризират своите каузи и намират съмишленици и дарители за тях. 

Дарителството чрез SMS-и се превърна в мощен дарителски инструмент, достъпен за всеки, отбелязват от платформата. Ние знаем, че доверието е над всичко, затова държим да работим отговорно и прозрачно, заявяват от дарителската платформа, като изтъкват, че всяка тяхна кампания е проверена и всяко дарение е отчетено. 

От дарителската платформа благодарят на всеки един, който е намерил смисъл да даде своята финансова подкрепа за човек в нужда или е избрал да помогне на близка до сърцето му кауза. Благодарят и на компаниите, които избират да подкрепят каузите в платформата. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
174 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини