Георги Марков: Християнска България е над всичко!

  • 08 декември 2022 13:00

  • 2086
  • 0
Георги Марков: Християнска България е над всичко!
© булфото /архив/

Георги Марков е бивш конституционен съдия и ексдепутат. Той е един от основателите на някогашното СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

ГОРД СЪМ, ЧЕ С МОЙ РЕШАВАЩ ГЛАС НА 24 ЯНУАРИ 2018 ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ЗА МЛАДЕЖТА ОТХВЪРЛИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. 10:9 ГЛАСА, СЛЕД КОЕТО БОЙКО Я ПРАТИ НА КС И ТЯ БЕ КРЕМИРАНА.

Вчера ПЕС упражни безпардонен натиск върху Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да приемем Конвенцията.

Дори Стефан Льовен ни нарежда да сиктердосаме нашата правна рамка.

Този бивш шведски премиер да си гледа работата. Конституционният съд на България отхвърли Конвенцията като противоречаща на основния ни закон. България е в правото си да се позове на своята конституционна идентичност - чл. 4 от Лисабонския договор.

Българската православна църква анатемоса Конвенцията, която предвижда комитет ГРЕВИО от 15 каки, с пълен имунитет от българските власти и съдилища, да обикаля училищата и да облъчва децата в джендър идеология.

Хора като: Льовен, Меркел, Оланд, Макрон, Щолц, Рюте, Урсула и сие ликвидираха християнския характер на Западна Европа. Ислямизираха я, джендеросаха я. И онзи ден, миграцията на ножа даде свидни жертви край град Улм - момиченца, ангелчета на 13 и 14 години.

Българите сме бедни, но сме и ще останем християни.

Ще си запазим мама е жена, татко - мъж. Няма да допуснем гей бракове и осиновявания. Няма да допуснем джендър идеология в училищата. Няма да сменим Дядо Коледа с Дядо Мраз.

Льовен да си гледа Швеция, че 9 години й беше премиер, а страната му е с най-много публични разстрели в Европа. Затова и партията му загуби изборите, а моите любимци от Шведски демократи направиха бум с 21%.

По нашата Конституция депутатите трябва да гласуват по съвест, а не след мачкане от ЕС и ПЕС.

Със своята безпардонност и нахалство днешните брюкселски неолиберали надминаха съветските другари.

Чест прави на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че устоя на зверски натиск от Брюксел 2018-та. Сигурен съм, че ще устои и сега.

Дръж се Корнелия, християнска България е над всичко!

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
2086 0

Свързани новини

Водещи новини