Служители на UNIQA засадиха хиляди дървета

  • 08 декември 2022 09:00

  • 457
  • 0
Служители на UNIQA засадиха хиляди дървета
©

Служители на UNIQA от държавите от SEE региона, който се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора, се включиха в първата съвместна инициатива за опазване на околната среда, в която живеят и работят, като засадиха по едно дръвче за всеки от 1700-те служители в региона и още 2500 фиданки за всички хора в местната общност.

Служителите на UNIQA България се включиха в инициативата, като се присъединиха към останалите си колеги от страните в SEE региона, засаждайки 2100 фиданки дъб в местност до село Телиш, област Плевен, като част от съвместна инициатива с подкрепата на фондацията Гората БГ. 

Социално отговорната инициатива за залесяване е вдъхновена от общите ценности и култура, споделяни от всички служители, и следва стратегията „UNIQA 3.0 – Засаждаме бъдеще“ с фокус върху инвестиране в общността, устойчиво развитие и насърчаване на опазването на околната среда. В същото време той символизира успешно бъдеще, растеж и дългосрочни инвестиции в региона на Югоизточна Европа, който съставлява третата по големина група компании в UNIQA International. 

УНИКА има 200 години опит в застраховането. Оперира на 18 пазара и предоставя услуги на повече от 16 милиона клиенти. В съответствие с общото мото „Живеем по-добре заедно“ и бизнес стратегия, УНИКА ще инициира различни социално отговорни дейности за опазване на околната среда и подобряване на условията на живот в общностите, в които оперира. 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
457 0

Водещи новини