В община Стамболийски се възстановяват младежките клубове

  • 07 декември 2022 11:29

  • 250
  • 1
В община Стамболийски се възстановяват младежките клубове
©
Слушай новината Слушай новината

„Връщаме отново младежките клубове. От днес започваме да ремонтираме общински помещения с цел да възстановим младежките общински клубове“, съобщи кметът на Стамболийски Георги Мараджиев по повод най-новата си инициатива.

Тя се отнася до всички населени места на територията на общината, като първото помещение, което ще бъде възстановено като младежки клуб е в читалището на Йоаким Груево.

Кметът на Стамболийски разкри какво се е случило и е категоричен: Това е отвличане на вниманието!

 „Вместо да стои празно и запустяло, тук може отново да кипи живот. С кмета на селото Наум Нихтянов смятаме, че с малко средства и отново с помощта на БКС след няколко месеца това ще е факт. Ще направим вътрешен ремонт на пода, тавана и стените, ще пребоядисаме, ще ремонтираме тоалетната и ще сложим нова ниска мебел. За лятото ще има маси отвън, откъдето има прекрасна гледка към обновения площад. Ще има служител на общината, който ще се грижи за чистотата и работното време“, коментира градоначалникът.

 

Росица Валентинова
250 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.07 | 17:35

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини