Вежди Рашидов връчи почетен плакет на НС на музиканта Иво Папазов – Ибряма

  • 05 декември 2022 14:52

  • 480
  • 2
Вежди Рашидов връчи почетен плакет на НС на музиканта Иво Папазов – Ибряма
© НС
Слушай новината Слушай новината

Почетен плакет на Народното събрание връчи председателят на парламента Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко на виртуозния български кларнетист Иво Папазов – Ибряма, съобщиха от пресцентъра на НС. 

Радвам се да посрещна в Народното събрание един от гениалните български музиканти на 20-и век, обърна се Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко към госта. Иво Папазов – Ибряма е роден да е голям, да е велик и аз имах удоволствието заедно да премине живота ни, добави председателят на парламента. 

Рашидов ще се срещне с виртуозния български кларинетист Иво Папазов – Ибряма

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко посочи, че Ибряма е голям талант, какъвто рядко се ражда. Неговата музика даде много поводи за гордост на България и затова съм щастлив да му връча почетен плакет на Народното събрание, подчерта председателят на парламента. 

Поводът за срещата е поредното признание за българския световноизвестен музикант, който през тази година навърши 70 години. Иво Папазов – Ибряма показа на председателя на Народното събрание Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко голямата награда от 22-ро издание на международния фестивал за електронна музика WOMEX. 

Филип Епитропов
480 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МАНАФЯН

2022.12.05 | 15:29

1
ДВА МАНГАЛА, ДВА ВЕСЁЛЫЕ ДРУГА АЛКАШИ.... МУ-ХА-ХА
PaulaFox

2022.12.05 | 22:20

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини