С празнична Света литургия ще започне утрешният Никулден в Симеоновград

  • 05 декември 2022 14:45

  • 183
  • 1
С празнична Света литургия ще започне утрешният Никулден в Симеоновград
© Wikipedia
Слушай новината Слушай новината

С празнична Света литургия, отслужена от местни духовни лица, ще започне утрешният Ден на Симеоновград, съобщи пред БТА главният експерт в отдел "Образование и култура" в общината Мариела Момчилова.

Никулден е официален празник на града заради разположението си на бреговете на река Марица.

Безплатна рибена чорба за Никулден в Ловеч

Програмата ще продължи с вдигането на знамената пред сградата на Общинската администрация и тържествена сесия на Общинския съвет (ОС), на която поздравления ще бъдат произнесени от председателя на ОС Светлана Стоева и секретаря на администрацията Павлина Илчева.

Празникът ще завърши с фолклорна програма на формации с възпитаници от местните училища, сред които и мажоретният състав от Начално училище "Отец Пасиий" и запалване на светлините на коледната елха. Идната събота е предвидена и изложба - базар на гълъби, зайци и екзотични птици в двора на Средно училище "Св. Климент Охридски".   

Мая Йорданова
183 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 22:21

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини