Водещите новини! Подли опити за тероризъм в Европа. Бивш руски премиер: Владимир Путин се провали (и още…)

  • 02 декември 2022 19:05

  • 1422
  • 2
Водещите новини! Подли опити за тероризъм в Европа. Бивш руски премиер: Владимир Путин се провали (и още…)
© Getty Images/Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 2 декември    

 

Жалките и малки хора постъпват като жалки и малки хора, това е. Опити с „кървави пакети“ и самоделни бомби да се всее страх у украинците и онези, които ги подкрепят. Все още няма публично оповестени доказателства, но всички знаят кой е врагът на Украйна и тези жалки изпълнения носят точно неговия жалък, злобен и безсилен почерк. 

Посолства на Украйна получиха кървави пакети

Взривните устройства в писмата бомби в Испания са местно производство

Бомба взриви автомобил на италианското посолство в Атина

***

„Миротворците“ пак стрелят по цивилни

Русия удари украинския град Днипро

***

Е тогава краят за диктатурата щеше да настъпи още по-бързо…

Русия е имала намерение да нападне Япония, вместо Украйна

***

„Руският президент Владимир Путин се провали", това каза бившият премиер в Москва Михаил Касянов пред гръцкия вестник „Катемерини".

Човекът, който бе министър-председател в Москва през първите години от управлението на Путин (2000 г. - 2004 г.) заяви: „Стопанинът на Кремъл искаше да се покаже като обединител на руските земи. Той обаче не постигна целите и няма да ги постигне. Путин се провали. Той срещна съпротива от страна въоръжените сили на Украйна и получи силен удар от Европейския съюз, САЩ и други страни, които наложиха санкциите заради руската инвазия срещу Украйна“.

„Русия няма да спечели войната", каза още избягалият от страната си икономист и политик. Той отново изрази мнението си, че тя ще продължи две години.

Бивш руски премиер: Владимир Путин се провали

***

"Става въпрос за област и правно решение, което е ново за нашата правна система, стъпка, разбира се, последвана от прецедентите, които имаме в страни, като Германия и Италия", обясни пръв лидерът на групата Христо Иванов.

"Демократична България" внесe законодателство за поемане контрола над "Лукойл"

***

Депутати от „Демократична България“ пуснаха запис пред медиите, на който, по техни думи, се чува гласът на бивш кмет на голям град в Южна България.

Записът гласи:

„Броят на недействителните бюлетини не е този, който искаме да имаме. Особено в тази част. Имаме няколко начина, господин Зарков мога да го похваля, че направи няколко невалидни в неговата секция. Знаем, че това е един от начините, с който можем да имаме предимство“.

ДБ: Има организация на хора на ГЕРБ, които унищожават хартиени бюлетини

***

Служебното правителство реши докога "Лукойл" ще може да изнася горива

***

Десислава Атанасова е кандидатът за министър-председател на ГЕРБ и ще вземе мандата за съставяне на кабинет от президента Румен Радев.

Това твърдят bTV и „Свободна Европа“, цитирайки различни свои източници. Към момента Атанасова е председател на парламентарната група на ГЕРБ в парламента.

ГЕРБ ще предложи Десислава Атанасова за премиер?

***

 

Novini.bg
1422 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
коста

2022.12.02 | 20:22

1
Смешен и тъп предател на Русия! Какво разбира той от политика, негодник?
Хаха

2022.12.02 | 20:56

2
Той ако не разбира,бил премиер министр на Русия.Това малоценно джудже които управлява Русия сьсипа дьржавата си и руския народ.

Добави коментар

Водещи новини