Водещите новини! Тагарев: Новите F-16 ще ни струват към 3 млрд. лв. Арестуваха българи в Солун за принуждаване на бременна да проси (и още…)

  • 25 ноември 2022 18:58

  • 985
  • 3
Водещите новини! Тагарев: Новите F-16 ще ни струват към 3 млрд. лв. Арестуваха българи в Солун за принуждаване на бременна да проси (и още…)
© Getty Images/Булфото/Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 25 ноември   

 

Новите 8 самолета F-16 Блок 70 ще излязат към 3 млрд. лв., каза военният експерт и бивш служебен министър на отбраната Тодор Тагарев на форум за рисковете пред сигурността на България.

Според Тагарев инвестициите от последните години в изтребителната авиация "изяждат" голяма част от инвестициите, които са нужни и за останалата част от армията.

Той изказа мнението си, че страната ни продължава да се позиционира като слаб и ненадежден съюзник.

Тодор Тагарев: Новите самолети F-16 ще ни струват към 3 млрд. лв.

***

Полицията в Солун е задържала в четвъртък двама български граждани, 51-годишен мъж и 53-годишна жена, които според информацията принуждавали бременна жена да проси, съобщава местният новинарски сайт thestival.gr.

Освен това срещу тях е образувана преписка и за търговия с хора и опит за изнасилване.

Случаят е започнал, когато било установено, че 34-годишна българска гражданка в напреднала бременност проси ежедневно по централните улици на Солун, като поставя в опасност живота си и живота на плода.

При полицейската проверка било установено, че тя влязла в Гърция в края на октомври заедно с 53-годишната си сънародничка, която използвала финансовите й затруднения, за да я убеди да започне да проси.

Бременната живеела в дома на двамата извършители, които чрез физическо и психологическо насилие я принуждавали да проси в продължение на много часове и да им дава цялата сума, която събирала от просия.

Закопчаха българи в Солун за принуждаване на бременна да проси

***

Когато през септември обяви частичната мобилизация, Кремъл обеща, че всички мобилизирани ще бъдат добре подготвени, надеждно екипирани и няма да бъдат изпратени на първа линия.

Голяма част от тези обещания обаче в крайна сметка се оказаха прах в очите, тъй като някои от изпратените на фронта войници в резултат от частичната мобилизация загинаха в Украйна, надеждната екипировка се оказа, че няма как да стигне за всички, а мнозинството от изпратените във войната така и не е получило необходимото обучение.

Майки и съпруги на мобилизирани в Украйна: Владимирович, време е да дадеш отговори

***

В отговор...

Владимир Путин към майки на убити войници: Споделям болката ви, но не съжалявам за войната

***

Първи кадри отблизо на взривените тръби на "Северен поток 2"

***

На юбилея си: излизане в пенсия и почетна награда от президента

Гл. комисар Николов с прощални думи като шеф на пожарната

***

Германия планира да приеме резолюция, с която ще признае за "геноцид" глада в Украйна, причинен преди 90 години от режима на Сталин.

Германия планира да определи като геноцид Гладомора в Украйна

***

Това е второто дело, което Джийн Карол завежда срещу Тръмп, но за първи път споменава за нанасяне на телесна повреда. Карол твърди, че е била изнасилена от бившия президент в гардеробната на магазин в Ню Йорк в средата на 90-те години. Искът съдържа и нов иск за клевета, основан на изявления на Тръмп, направени миналия месец.

Бивша журналистка съди Тръмп за сексуално насилие, клевета и побой

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
985 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.11.26 | 03:15

3
Дай си ги от джоба мамати мръсна
PaulaFox

2022.11.25 | 20:27

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Бай....

2022.11.25 | 19:49

1
Експерт-алкохолик ! Това е Тагарев !

Добави коментар

Водещи новини