Дъщерите на падналия в изкоп варненец: Обектът не е бил обезопасен правилно

  • 16 ноември 2022 08:30

  • 697
  • 1
Дъщерите на падналия в изкоп варненец: Обектът не е бил обезопасен правилно
© Кадър - Нова телевизия

„Не мисля, че който и нормален човек само на снимка да го види ще реши, че е правилно обезопасен обектът”. Това каза в ефира на Нова телевизия Ивелина Митева, една от дъщерите на пострадалия след падане в изкоп на ВиК варненец. Тя коментира, че на място имало три пана, между които имало отстояние. Нямало и светлоотразителни ленти.

Припомняме, че 59-годишният мъж от Варна е с тежка шийна травма и е настанен в многопрофилната болница „Света Анна” в морския град. Опасност за живота му няма, казват медици, но крайниците му са парализирани. Инцидентът се случил в петък около 22:30 часа. Днес участъкът е вече асфалтиран.

Варненец е с опасност за живота след падане във ВиК изкоп

„Баща ни се прибира, опитва се да си отвори и се спъва в метално пано и пада в рова, който е дълбок 2-2.5 м. Навън вали, тъмно е, хлъзгаво е”, обясни Милена Митева, другата дъщеря на пострадалия.

От ВиК заявиха, че изкопът е бил обезопасен с оградни платна и сигнална лента. След като екип на дружеството отишъл да закопае дупката, установил, че едно от паната е съборено в изкопа.

Последвайте канала на

Калина Христова
697 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
кир михалаки

2022.11.16 | 09:36

1
Тези от ВИК са големи марлячи!Копаят и след тях разруха! И почва ходене по мъките кой и кога ще им оправи бакиите?

Добави коментар

Водещи новини