Психолог: Трябва да успокоим бащата на Александър

  • 14 ноември 2022 08:31

  • 4501
  • 2
Психолог: Трябва да успокоим бащата на Александър
©

"Моята препоръка е да направят по-бърза форма за комуникация. Трябва да има единство на комуникацията. Забележете от два дни се включват врачки и баячки, които работят със степента на доверието на бащата. Гледам, че този човек има собствени увреждания. И медии, и разследващи полицаи, и прокуратура го разпитват. Ние трябва да се погрижим за този човек, трябва първо него да успокоим и той да разкаже какво се е случило".

Това заяви пред бТВ детският психолог Младен Владимиров.

Полицията в Перник: 39 сигнала има за Сашко, но още не е открит

„Аутистичният спектър е много широк. Той варира от едната до другата крайност. Хубаво е да се каже колко е сложно, когато имаш дете с аутизъм, колко неща трябва да правиш, как животът ти изцяло се променя. Как ти живееш в постоянен страх и ужас. Смятам, че трябва да има по-сериозна държавна политика в тази насока – за обгрижването на тези родители и на тези деца“, обясни основател на дневен център за работа с деца с аутизъм Мина Енева.

Според Младен Владимиров могат да бъдат полезни всички, които познават детето – неговите особености и индивидуалност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4501 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Някой

2022.11.14 | 15:54

2
Гледах видео как бащата коментира детето галещо котката.За мен тоя "баща" е отговорен за изчезването на това дете.Реакцията и говора не са на човек открил "изгубеното" си дете!!!

2022.11.14 | 11:27

1
Викнете и Политолог, да обясни нагласите.

Добави коментар

Водещи новини