Даниел Митов с коментар за инцидента край Елхово

  • 08 ноември 2022 10:54

  • 706
  • 2
Даниел Митов с коментар за инцидента край Елхово
© Булфото

Имаше моменти, когато мигрантският натиск бе много по-висок, но такива инциденти нямаше, защото работихме много добре с гръцката и турската страна. Тази координация беше изгубена във времето и за съжаление се стигна и до трагичен инцидент. Това заяви Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по повод инцидентът с убит граничен полицай край Елхово, предаде репортер на novini.bg.

По думите му ще трябва да се направи преглед на законодателството и да се види дали там са възможни някакви промени, които да адресират към подобен тип инциденти.

Радев за убийството край Елхово: Безпрецедентен случай! МВнР да привика посланика на Турция

"За подобно нещо е нужно редовно правителство, а не служебни" , категоричен е той и добавя, че няма друг отговор освен подобряване на координацията с Турция и Гърция.

Последвайте канала на

Калина Христова
706 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.08 | 20:06

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
XA XA XA

2022.11.08 | 11:30

1
ПРАЩАЙТЕ ГЮЗЕЛ БОКО ПРИ ЕРДОГАНЯ....................

Добави коментар

Водещи новини