Трамплин на пътя след съмнителен ремонт на авария в кв."Христо Ботев"

  • 03 ноември 2022 07:35

  • 712
  • 2
Трамплин на пътя след съмнителен ремонт на авария в кв."Христо Ботев"
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Ремонт след авария на „Софийска вода” в квартал „Христо Ботев” се превърна в предпоставка за катастрофи. Действието се развива на 1 ноември, предава Нова тв.

„Преди 2 часа довършиха ремонта, ако може да се каже, че това е ремонт. Много е опасно. Заради непоставен асфалт се образува трамплин, който може да стане причина за катастрофи. Редовно шофьори в района карат бързо. Преди 3 години изпратих писмо до кмета на общината, за да помоля за легнали полицаи. Така и не поставиха такива”, разказа Венцислав Александров, очевидец на ремонта.  

Шофьори сигнализират за опасно препятствие на пътя София - Самоков

От „Софийска вода” заявиха, че на мястото е отстранена аварийна повреда на уличен водопровод. Експлоатационният екип установил лошо състояние на пътната настилка, но е възстановил единствено засегнатата от ремонта част, каквото е задължението. Вследствие старата настилка се е видоизменила и се е образувала неравност. Очаква се екип да изравни участъка, допълват от там.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
712 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.03 | 13:23

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Улавия от Новини.бг

2022.11.03 | 08:50

1
нарича Президентът Радев "Зелен чорап" и маже софийските дувари с "Радев мри". ДАНС, спите ли?

Добави коментар

Водещи новини