Прокълната къща във Варна сее страх и смърт

  • 04 октомври 2022 07:45

  • 4374
  • 2
Прокълната къща във Варна сее страх и смърт
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Варна е град, в който има невероятни забележителности, красива природа и прекрасни плажове. Морската столица се слави също с топзаведения и супер нощен живот. Подобно обаче на доста други градове в България, така и в крайморския има доста изоставени на произвола сгради. 

Оказва се, че във варненското село Цонево има една къща, която се заобикаля от почти всички местни. Говори се, че въпросната къща сеела страх и смърт, пише каналът на Христо Боснев във vbox7.

Историята започва през 60-те години на миналия век, когато църквата изявила желание да построи храм в селото на точно този парцел. Държавата обаче не дала разрешение, а земята била дадена на младо семейство, което създало свой дом. Съпрузите построили къщата от нулата, мъжът ходел на работа, а жената се грижела за дома и градината. Постепенно семейството започнало да дочува странни звуци от мазето, но не обърнали сериозно внимание.

Един ден двамата решили да отидат с колата до Варна, но по пътя се случила трагедия. Колата им се развалила насред жп линия, но не успяли да реагират бързо, когато влакът ги ударил, а те загинали на място, пише още "България днес".

Салвадорски семейства получиха тленните останки на свои близки, открити в "къща на ужасите"

Къщата запустяла за известно време, но се появила възрастна двойка. Те не вярвали в зли сили и мистерии, но постепенно започнали да ги сполетяват нещастия. Бабата си отрязала два пръста с косачката, дядото пък претърпял инцидент с трактор. Възрастните хора отдали всичко на лош късмет. След няколко дни двамата били ударени от мълния и починали на място, прибирайки се от полето.

Следващият обитател на дома бил 40-годишен учител, който се занимавал с окултни практики. Мъжът обаче бил отрит мъртъв без да има обяснение за случилото се. Кметицата на селцето знае за имота, но смята, че призрачните истории са пълна глупост и не вярва на народните приказки.

Росица Валентинова
4374 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.10.04 | 11:22

2
Кремълската подлога Румен Радев и другите комунисти Нинова, Христо Иванов, Костя Копейкин, Славчо Трифонов, на тях се плащат много големи суми от Москва да разединявя и разцепва българския народ за да не влезем в Евро зоната при богатите и успешни държави от ЕС!!
PaulaFox

2022.10.04 | 11:17

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини