Българи, чийто самолет от Германия не успял да кацне в София, прекараха нощта на летището в Букурещ

  • 02 октомври 2022 17:42

  • 28222
  • 2
Българи, чийто самолет от Германия не успял да кацне в София, прекараха нощта на летището в Букурещ
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Част от българите, чийто полет от Франкфурт на Майн не успя да кацне снощи в София заради лошо време и прекараха нощта на летището в Букурещ, вече са се завърнали в страната ни. Това съобщи за БНР единият от тях - Никола Дюлгеров.

Българите обаче сами са организирали пътуването си, след като не получили достатъчно съдействие и не им е бил организиран транспорт от авиокомпанията, с която са летели.

Пияни пътници принудиха пилот да приземи самолет в София

"Като слязохме в Букурещ, служителка на компанията ни увери, че тя ще се погрижи за нас и ние няма за какво да се притесняваме, но нищо такова не се случи - нямаше нито хотел, нито автобуси, нито влак осигурен, нито пък обратен полет до София. Имаше само по един сандвич и бутилка вода. Затова голяма част от нас решиха да действат на принципа "всеки сам се спасява". През нощта с такси от Букурещ до Русе и оттам с влак през Горна Оряховица до София. Според мен по-голямата част успяха да се приберат именно по този начин", разказа един от пътниците.

Мая Йорданова
28222 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Така е

2022.10.03 | 11:21

2
Защото Лайнер е кацнала на нашето летище и са отцепили половин София.Страх ги е много от народната любов ЕВРОГЕЙЦИТЕ. НЕОФАШИСТИ!
PaulaFox

2022.10.02 | 19:12

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини