Повреда затруднява движението на влаковете от София през Искърското дефиле

  • 23 септември 2022 11:52

  • 363
  • 0
Повреда затруднява движението на влаковете от София през Искърското дефиле
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Повреда в контактната мрежа на Централна гара София затрудни движението на всички влакове, които пътуват по направлението София-Драгоман-София и през Искърското дефиле, съобщиха от БДЖ.

Създадена е организация от „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД за превоз с автобуси за пътниците от Централна гара София до гара София Север и гара Илиянци, откъдето да продължат своето пътуване с влак, както и в обратното направление от гарите София Север и гара Илиянци до Централна гара София. Поради наложената извънредна промяна в организацията на движение, композициите пътуват със закъснение, а някои влакове се движат по отклонени маршрути.

БДЖ: Всички учащи на възраст до 26 години да пътуват с влак с 50% намаление

Екипи на Национална компания „Железопътна инфраструктура” работят по отстраняването на повредата, като от 10:55 ч. движението на влаковете постепенно започна да се нормализира.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за закъсненията на влаковете от служителите на билетните каси, електронните табла на Централна гара София и националния информационен телефон 02/931 11 11, както и да следят движението в реално време чрез функцията Радар на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg).

Последвайте канала на

Росица Валентинова
363 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини