Румен Христов: Не може Паметникът на независимостта да е малък, а на Съветската армия да се извисява над София

  • 22 септември 2022 13:52

  • 1224
  • 0
Румен Христов: Не може Паметникът на независимостта да е малък, а на Съветската армия да се извисява над София
© булфото/архив/

22 септември да стане национален празник на България, за пореден път призова председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. България има нужда от по-голям паметник на Независимостта, този е твърде малък! Не може паметникът на Съветската армия да се извисява над София, а на Независимостта да е такъв, заяви Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. Той припомни, че 22 септември е най-важната дата в новата ни история, защото българската дипломация и политици успяват да постигнат независимост на държавата.

Председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и зам.- председателят Миглена Горанова поднесоха венец на Паметника на независимостта в София и присъстваха на тържествената церемония, организирана от Столичната община.

Цялото изявление на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в може да видите на следния линк:

https://fb.watch/fHVWHw_W4_/

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1224 0

Свързани новини

Водещи новини