Фотограф: Нямам нито един работен ден, дерзайте и мечтите се сбъдват

  • 20 септември 2022 16:49

  • 1131
  • 1
© Novini.bg

Фотографията ми беше хоби, което се превърна в работа и аз нямам нито един работен ден. Работим 10-12 души и съм изключително благодарен, че са зад гърба ми. В България се работи сложно. Работи се въпреки всичко. Тук, за да работиш, трябва да искаш много да го правиш това нещо. Нямам никаква идея как е в политиката, спортът ми допада повече. Усещам я тази работа със сърце и душа. Това заяви фотографът Любомир Асенов пред репортер на novini.bg.

По думите му спортните фотографи са на събитията, за да запечатат нечовешките усилия и талант на спортистите.

Моментът, който го е яд, че не е успял да запечата на лента е на Олимпийските игри в Токио. Става дума за мига в който Ивелина Николова е спечелила своя бронзов медал. "Той съвпадна с момента, в който Ивет Григорова стана олимпийска шампионка  и аз не можах да снимам и двете събития, не можах да изпълня мисията си, а тя е:  всеки един спортист да бъде заснет и да бъде показан в най-добрата си светлина", разказа още той.

"Няма невъзможни неща. Ако един човек иска да постигне нещо в живота си, то няма какво да му попречи", категоричен е Асенов и добавя: Дерзайте!

Над 200 фотографии дават възможност на хората да се докоснат отблизо до своите спортни любимци, да усетят емоциите им в някои от най-важните мигове в кариерите им и да вникнат отвъд победите и загубите.

Изложбата ще бъде на Моста на влюбените до НДК от 20 септември до 4 октомври. Откриването ще е в 19.00 часа на 20 септември, като на събитието ще присъстват част от героите, вдъхновили тези кадри.

 

 

 

 

 

Novini.bg
1131 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.09.20 | 19:01

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини