Проф. Келбечева: Съединението на България е единственият акт в историята ни, в който няма предатели

  • 06 септември 2022 09:12

  • 4931
  • 3
Проф. Келбечева: Съединението на България е единственият акт в историята ни, в който няма предатели
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Съединението на България е единственият акт в историята ни, в който няма предаталели. Това е държавнически акт, при който политиците и хората са били обединени". 

Това коментира пред Нова тв проф. Евелина Келбечева.

Единственият политик, който се противопоставя на Съединението е Драган Цанков, който е един прочут русофил. Той единствен казва в едно свое интервю, че не можем да направим нищо без съгласието на Русия, посочи тя.

Историк: Хората в Пловдив са живеели добре, но са имали нужда от свобода

Тук искам да цитирам нещо много важно. Император Александър III по повод Съединението казва: Те не ни послушаха, действаха тайно, нека сега сърбат кашата от тях сварена.Според мен докато княз Александър се разрпорежда със съдбата на българите, нашата намеса е съвършено невъзможна. Ние трябва да имаме една главна цел - завладяването на Константинопол, цитира тя. 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4931 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Слава на РУСИЯ!!!

2022.09.06 | 16:43

3
Да бе, нямало било - а превратаджиите-русофили, които свалят гащите пред руснята и пропъждат Батенберг какво са? Да напомним имената на предателите-превратаджии - петър груев, анастас бендерев, радко димитриев, георги вазов, както и на съучастниците им "русофили" във "временното правителство" - митрополит климент, бурмов, к. величков, радославов, драган цанков...
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.06 | 09:53

2
ПРИПОМНЯМ! По онова време Всички западни държави приветстват съединението ни а САМО РУСИЯ Е БИЛА ПРОТИВ! Русофили долни, това е ФАКТ :) ✌ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. СЛАВА УКРАИНИ, ГЕРОЯМ СЛАВА! ДОЛУ РУСКЕНЕФА !
Мери

2022.09.06 | 09:36

1
Много, много точно. Единствения акт в БГ историята където няма предатели. Всичко друго е подлоги и предатели.

Добави коментар

Водещи новини