Водещите новини! След гонка, автобус с мигранти причини смъртта на двама полицаи. От днес без маски в градския транспорт (и още…)

  • 25 август 2022 13:15

  • 992
  • 0
Водещите новини! След гонка, автобус с мигранти причини смъртта на двама полицаи. От днес без маски в градския транспорт (и още…)
© Булфото/NovaTV/Pixabay/Novini.bg

***

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 25 август ***

 

Министерството на отбраната увеличава помощта, която Българската армия оказва на МВР по охрана на държавната граница във връзка с увеличения миграционен натиск по българо-турската граница и предстоящите избори. В охраната ще участват военнослужещи, транспортна техника и безпилотни летателни апарати.

МО изпраща още военни на границата в помощ на МВР

***

Още подробности за жестокото меле в Бургас, при което загинаха двама полицаи

***

Във връзка с катастрофата по-рано бяха задържани още двама души. Единият е собственикът на фирмата, продала преди дни автобуса. Вторият има отношение към превозването на мигрантите, съобщиха от полицията в града.

Арестуван е и вторият мигрант, издирван след катастрофата-предполага се, че той е шофьорът

***

По принцип е хубаво, когато има такава трагедия, тя да не се използва за политически дивиденти, за нападки към опонентите и правене на политическа реклама, но…

Младен Маринов: Причината за трагедията днес в Бургас е в престъпното безхаберие на Рашков

*** 

От днес носенето на предпазни маски за лице в градския транспорт вече не е задължително.

От днес отпадат задължителните маски в градския транспорт

***

„Смятам, че идеята на ГЕРБ е по-скоро предизборна и нищо повече, особено като погледнем как през последните 12 години не направиха нищо“.

Няма такова нещо за купуване на по-скъп газ през посредници. Именно заради това вчера беше заведено дело, за да се разсеят тези съмнения, че се случва такова нещо“.

Никола Минчев: Няма такова нещо за купуване на по-скъп газ през посредници

***

Министърът на енергетиката ще проведе работна среща за напредъка на интерконектора с Гърция

***

„Европейската прокуратура вече функционира в България, има известни резултати от нейната работа. Това, което трябва да направим и за което не ни трябва парламент, е да обезпечим нейната работа“.

Зарков: Европейската прокуратура вече функционира в България

***

Дания вече ни подкрепя за Шенген. Това стана ясно от думите на зам.-министъра на външните работи Костадин Коджабашев по време на брифинг в Министерство на външните работи.

Дания вече ни подкрепя. България в Шенген до края на годината?

***

 

Novini.bg
992 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини