Пловдив: Махат служителите от "Синя зона", купуват още 20 паркомата

  • 23 август 2022 07:46

  • 770
  • 1
Пловдив: Махат служителите от "Синя зона", купуват още 20 паркомата
© Novini.bg/Canva

Общинско предприятие "Паркиране и репатриране" към Община Пловдив обяви обществена поръчка за доставка и монтаж на 20 броя нови паркинг автомати за платено паркиране в "синя зона". Прогнозната стойност на машините е 160 000 лева без ДДС, предаде Plovdiv24.bg. 

Доставката и монтажа на паркинг автоматите ще се извърши на два етапа по 10 броя, след отправяне на заявка, съгласно срока, предложен от избрания изпълнител. Оферти и заявления за участие в публичното състезание се подават до 23:59 ч. на 12 септември 2022 г. 

Откриха рехабилитирани улици в община „Родопи", област Пловдив

Новите паркинг автомати трябва да имат възможност за интегриране към съществуващата софтуерна платформа на ОП "Паркиране и репартриране" - Пловдив "Smartfolio", позволяваща издаване на електронен талон и проверка на плащане през мобилно приложение чрез сканиране на регистрационния номер на автомобила. Чрез приложението потребителите могат да избират паркинг или зона, за които искат да прегледат информацията, както и да изберат период, за който искат да прегледат информацията за продажба на талони (седмичен или месечен).

Всеки паркомат ежедневно ще предава в "Smartfolio" информация за всички финансови постъпления. Самият монетник ще работи и с български монети, и с евро. Машините трябва да са със софтуер на български език, но на LCD дисплея ще се изписват данни на български, английски, френски, и немски език.

Радина Лазарова
770 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.08.23 | 08:57

1
Браво. А в София кога Данчеееее????

Добави коментар

Водещи новини