Сръбският министър на транспорта благодари за оказаната помощ след катастрофата на АМ "Тракия"

  • 19 август 2022 13:42

  • 522
  • 0
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Сръбският министър на транспорта благодари на българските граждани, институции и правителство за спасяването на хората от катастрофиралия на магистрала "Тракия" автобус. Вниманието и ангажираността на всички обикновени хора имаше много добър отклик в Сърбия и ние сме много благодарни за това, каза Томислав Момирович, който днес се срещна с българския си колега Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни, предаде БНТ.

По време на среща са обсъдени теми от общ интерес, свързани с транспорт и енергетика. Пред нас предстои период, който няма да е лек, предвид войната. Енергийната криза, която чука на вратата ни е повод да покажем нашето взаимодействие и единство, каза Момирович.

Зелен коридор за пострадалите при катастрофата на "Тракия" сръбски деца

Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни посочи, че е обсъждано България да осигури доставки на въглища за Сърбия по два начина - железопътен и по Дунав. По отношение на газовите доставки за България Алексиев заяви, че целта на правителството е за осигури газ на най-добра цена. "Призовавам за по-малко идеология по тази тема, защото не помага на хората, не ги топли", каза той.

Росица Валентинова
522 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини