„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от София

  • 17 август 2022 09:02

  • 1688
  • 0
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от София
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

На 18 август 2022 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в ж.к. „Люлин“, бл. 261 и 262, се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ж.к. Люлин 2 – бл. 261 и бл.262

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  ж.к. Люлин 2, бл. 261/262

На 18 август 2022 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в с. Лозен, ул. „Еделвайс“ №17, се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

с. Лозен  –  ул. „Еделвайс“ между ул. „Цветна градина“ и ул. „Янко Панайотов“

Без вода в някои части от София

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Лозен – ул. „Цветна градина“ ъгъла с ул. „Еделвайс“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Авария наводни кръстовището зад НДК, остави голяма част от центъра на София без вода

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Росица Валентинова
1688 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини