Блокада от тирове в района на "Дунав мост" през Русе

  • 13 август 2022 21:15

  • 2248
  • 2
Блокада от тирове в района на "Дунав мост" през Русе
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Изключително интензивен е трафикът в района на ГКПП "Дунав мост" през Русе, съобщиха от граничния пункт. Опашката от камиони достига до 20 км в посока Румъния. 

Не може да се влезе или излезе от града и от околните населени места.

"Живеещите в Русе стоят с часове блокирани. От румънска страна обработването на документите е много бавно, което води до образуването на опашки в целия град", казват граждани, цитирани от БТВ.  

Изключително интензивен е трафикът и на леки автомобили. Основна част от тях са румънски туристи, които се прибират от почивка в Гърция. За да достигнат граничния пункт, румънските шофьори на леки автомобили преминават по международния булевард "България", както и през града, използвайки булевард "Тутракан". По тази причина по-рано през деня са се образували огромни опашки по двата булеварда.

Километрични колони от коли и камиони на "Дунав мост" при Русе

От граничния пункт информираха, че средно около 3000 автомобила преминават в едната посока на денонощие през последната седмица. Очаква се днес броят им да надхвърли 5000 коли.

От граничния пункт коментираха още, че се очаква утре отново интензивен трафик на автомобили с румънски туристи на влизане в България.     

Константин Тодоров
2248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Слава на РУСИЯ!!!

2022.08.14 | 05:52

2
Имаше един период, в който тиквите блокираха така трафика към България и нашенци злорадстваха. Е, каквото повикало...
PaulaFox

2022.08.13 | 22:06

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини