ООН потвърди предсказанията на Ванга: Бъдете готови за потоп

  • 08 август 2022 15:20

  • 16120
  • 6
ООН потвърди предсказанията на Ванга: Бъдете готови за потоп
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Пророчествата на баба Ванга нееднократно са се доказали като истина. А към предупреждението ѝ, че следващите няколко години в повече от 21 държави ще има цунамита, ако не се вземат мерки, се присъедини и ООН. Това става ясно след поредната конференция в програмата "Готови за цунами" на конференцията на ООН за океаните в Лисабон, която мина само преди дни, пише "Марица".

Цунами може да удари големи градове, които са близо до Средиземно море. Най-застрашени са Марсилия, Александрия и Истанбул, който пък може да пострада заради средиземноморските течения, пише m.bgdnes.bg.

Огромен е шансът морската вълна да достигне повече от метър височина през следващите 30 години и да удари тези градове. Истанбул е на 300 км от българската граница. Предупреждението и на конференцията на ЮНЕСКО в края на юни е повече от тревожно. Според него до следващата година пет рискови общности в района на Средиземно море ще се присъединят към 40 други "готови за цунами" малки и големи градове в 21 държави.

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Освен Марсилия, Александрия и Истанбул в списъка са включени Кан и Чипиона, който е град на испанския бряг на Атлантическия океан, близо до Кадис. Целта на конференцията в Лисабон бе да се гарантира, че всички застрашени общности ще знаят какво да правят при поява на това природно бедствие до 2030 година. 

Според специалистите до 100 години водата ще изяде голяма част от териториите на някои от най-големите морски държави. Със засилването на глобалното затопляне се усилват и подводните течения в Атлантическия и Северния ледовит океан. Така се променя преразпределението на водите, което ускорява темпото на настъпващите към крайбрежията водни масиви, смятат изследователи от Севилския университет. На всичкото отгоре "мигриращият" на север Гълфстрийм само засилва този ефект.

Прогнозата на учените е тревожна. До края на този век по-голямата част от Исландия, цялата Шотландия и много от северните острови ще се окажат под водата. Наводнения заплашват Дания и Холандия. Захлаждането на Гълфстрийм ще наруши температурния баланс в северните ширини и на останалите незасегнати от вълните територии на Великобритания, Ирландия и Канада просто няма да може да се живее. Така според оценката на изследователи от университета в Торонто до 2110 г. нивото на Атлантическия океан край Ню Йорк може да се надигне с 1,3 до 1,5 метра в сравнение с днешното. Това ще бъде следствие от мощен гравитационен ефект, възникващ при топенето на големи полярни ледници. 

Пророчествата на Нострадамус, които ще се сбъднат скоро

"Балканският Нострадамус", както наричат българката Вангелия Гущерова, неведнъж е предсказвала, че огромни части от света ще останат под вода, като за България, пророчицата казва: "България ке остане като остров, затова не напускайте я, а се връщайте тук". Според нейни думи, записани в документален филм, пророчицата казва също, че в Тихия океан ще има силни земетресения, които ще предизвикат цунамита. Западният бряг на Щатите също е застрашен, казва петричката пророчица. Баба Ванга смята, че българите сме богопомазана нация и начинът да се спасим е като останем в страната. "Да се върнат всички до 2025 г.", заръча в един от филмите си Ванга. Именно след тази година според нея започват преразпределението на света и климатични катаклизми в световен мащаб.

Освен Ванга пророчества, свързани с цунамита, икономически кризи и глад ,са правени и от Учителя на "Бялото братство" Петър Дънов, както и от "лечителят на душите", както наричат дядо Влайчо.

Ванга: Черно море ке стигне до Шумен

Тази година се навършват 26 години без пророчицата Ванга. Стотици миряни ще бъдат в манастирския комплекс на ясновидката още от уикенда в местността Рупите. Те ще почетат паметта на ясновидката, която си отиде от този свят на 11 август 1996 година. Свещеник ще отслужи в 11,00 часа панихида и заупокойна литургия на гроба на Ванга до храма "Света Петка Българска", който бе издигнат по нейна воля и заръка.

Novini.bg
16120 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Божееее

2022.10.25 | 14:03

6
Нерде цунами ... нерде повишаване нивото на световния океан. Къркишняк
Умник Гюро

2022.08.08 | 15:27

2
Ето какво печелите, ако се отровите/ваксинирате: шанс да умрете веднага от тромбози и инфаркти; мутирали ДНК клетки, които започват да произвеждат шипов протеин; разбита имунна система и органи вследствие на действието на шиповия протеин; предаване на мутациите и уврежданията на бъдещите поколения чрез генетично унаследяване; бавна и мъчителна смърт от всякакви болести заради разбитата ви имунна система. Вие, Дами и Господа, де факто развивате СПИН без да ви го казват. Затова, ако огледате внимателно ваксинираните, ще забележите физически деформации по лицата им и непрекъснатото им боледуване от нещо. Отровите/ваксините в тялото им никога не спират да действат, докато не пукнат. Хайде сега, отивайте и се ваксинирайте, ако ви стиска.

2022.08.11 | 08:19

5
Гюро пий си хапчетата редовно.
баба Ванга

2022.08.08 | 15:39

4
Украйна ке падне!

2022.08.08 | 15:38

3
има опасност от нападение на извънземни, предсказано е от редица врачки, от оон ще се борят с въображаемите извънземни, а скотовете да се чипират и кастрират за да имаме шанс

2022.08.08 | 15:23

1
еее, щом ООН е потвърдило! не, че не е познавала, напротив, вярвам в нея и способностите й, ама друго си е ООН да потвърди за следващите 30 години!

Добави коментар

Водещи новини