Водещите новини! От днес – маски на закрито в София. Служебният кабинет с първо заседание. Сушата в Европа е все по-тежка

  • 04 август 2022 13:39

  • 752
  • 1
Водещите новини! От днес – маски на закрито в София. Служебният кабинет с първо заседание. Сушата в Европа е все по-тежка
© Pixabay/Булфото/Novini.bg

***

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 4 август ***

 

Часове, след като встъпи в длъжност, новият здравен министър промени мерките, влизащи в сила от днес в София.

Те ще важат от 4 до 19 август.

От днес слагаме маски на закрити места в София

***

Болниците пред запълване на COVID леглата

***

Първо направиха „кризисен“ щаб и чак тогава се събраха на първо заседание

Служебният кабинет с първо заседание

***

И директно с „чистенето“

Освободени са всички областни управители

***

Измамници са заформили схема, обяснявайки, че привличат хора в новата партия, но явно  наивниците трябвало да си плащат за „удоволствието“. 

Интересно защо измамниците са решили, че хората ще повярват, че точно тази партия би събирала пари за „вход“ и защо именно хора, които се ориентират към нея, са смятани за достатъчно лесна „плячка“ за измамници… 

Категорично смятам, че това са абсолютно недостойни, нечисти и провокативни деяния, целящи да дискредитират и омърсят нашите стремежи да имаме България такава, за каквато всички мечтаем. Небезизвестна е максимата, че „политиката е мръсна работа“, но тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „мръсни“ хора. Като български гражданин и български офицер, аз и ръководството на ПП „Български възход“ няма да допуснем подобно нещо. У нас има достатъчно партии, които “търгуват” и удовлетворяват всякакви вътрешни и външни интереси. Ние няма да бъдем такава партия“, се казва в отвореното писмо на Янев.

Янев с отворено писмо - измамници завличат мераклии за депутати с името на "Български възход"

***

И 12 години по-късно…

Вальо Топлото - осъден за пране на пари

***

„Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така – „Президентът Румен Радев има комплекс към хората, които са го създали“. Вероятно има нещо такова - мъжки комплекс към жената, която го направи президент. Това е в сферата на психологията“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Корнелия удари Радев: "Мъжки комплекс към жената, която го направи президент"

***

Нинова: Служебният кабинет на Радев възстановява модела ГЕРБ-ДПС

***

Франция и Испания преживяват трета гореща вълна от юни насам, докато сушата в цяла Европа е все по-тежка. В Нидерландия ситуацията е толкова сериозна, че властите обявиха официално, че има водна криза, предаде Франс прес, цитирани от БТА.

След кратко разхлаждане в края на юли Испания отново беше под тревога днес с температури, за които се очаква да надвишат 40 градуса в няколко южни провинции, след като достигнаха 43,3 градуса вчера в Талавера де ла Рейна, в централната провинция Толедо.

Сушата в Европа все по-тежка

***

Още една „гореща точка“ на конфликт

Въоръжени сблъсъци в Нагорни Карабах, има убити и ранени

***

 

Novini.bg
752 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
днес видях

2022.08.04 | 17:20

1
В големите вериги в София Връбница Лидл.Билла,Кауфланд,Фантастико масово без маски .Контрол -нула.

Добави коментар

Водещи новини