Отцепник от Слави Трифонов се отърва по чудо от смъртта

  • 03 август 2022 10:51

  • 14580
  • 13
Отцепник от Слави Трифонов се отърва по чудо от смъртта
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Кирил Симеонов е бил на косъм от смъртта.

Ексдепутатът, който бе част от 47-то НС, благодарение на формацията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в - ИТН, се е отървал по чудо от фаталния край. Това призна самият той в профила си в социалната мрежа. 

Саймън Коуел на косъм от смъртта

Ето какво споделя Симеонов в профила си в социалната мрежа:

"След 9 дни в болницата, вчера най-накрая ме изписаха.

За приятелите, които се питат - остър перитонит, което е животозастрашаващо и операция по спешност!

Лекарят каза, че е било въпрос на няколко часа, така че явно трябва да правя курбан от тук нататък.

Вече, Слава Богу, съм добре!

Ходя, храня се, пълен съм с енергия!

Благодаря на всички добри хора и приятели, които са разбрали по някакъв начин и ми звъняха и писаха, не можах да вдигна на всички от адските болки, но оценявам всяко едно прозвъняване на телефона.

Борбата продължава с пълни сили!!!

Имаме адски много работа за вършене!

Само напред и нито крачка назад!

Специални благодарности на д-р Панайот Бобев, д-р Стоянова, д-р Васви и всички знайни и незнайни герои санитари, сестри и персонал, които в трудни условия се грижат за всички нас и спасяват животите ни.

Поклон пред вас!

Бъдете здрави, защото без това условие, всичко друго е неизпълнимо!

Продължаваме!"

Последвайте канала на

Росица Валентинова
14580 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
спокойно, N 1

2022.08.03 | 12:45

7
Клетвите се връщат, при това със страшна сила! Я вижте учиндолският "стратег" и "политик", който 20 години се гаври с достойни политици, хора на изкуството и с всеки, за когото са му поръчавли и плащали да оплюе! Понеже той винаги, през целия си мизерен и жалък животец е правил само едно - изпълнявал е поръчки! Последната беше мокра, свали правителството на Кирил Петков! Да, ама Кирил Петков е жив и здрав, и пак ще бъде български премиер! А учиндолското нищожество така и ще тлее неподвижно на дивана, безпомощно и зависимо от хора, които дори му бършат задника! Господ никога не забравя, никога! Само че това са забравили Хаджията, Джебчията и Рупчеваат фъфлеща слугиня, които всъщност изпълниха и мократа поръчка на мафията!

2022.08.03 | 14:33

13
В огромна заблуда си и престани да намесваш Бог в простотиите си.А на Кирето му предстои да пожъне,каквото пося.Ще останеш неприятно изненадана Тотева.

2022.08.03 | 14:19

12
Господ го предупреждава
Хх

2022.08.03 | 13:47

11
Въобще кво ни занимавате с тоя анонимник

2022.08.03 | 11:25

2
Перитонит не се ли получава от гейски секс

2022.08.03 | 13:33

10
не, от гейски секс се получава нещо, приличащо на теб.
Умник Гюро

2022.08.03 | 12:54

9
Умиращите в България се записват като "умрели от Ковид": без аутопсия и анализ за причините за смърт. Защото за всеки "умрял от Ковид" болниците получават десетки хиляди левове премии от здравния бюджет и световните фондове на Гейтс и Рокфелер. Сатанистите плащат само за "умрели от Ковид". Ето как пандемията се разраства на хартия и болничните администрации правят хубав бизнес с "умрели души".
не, чалгарино 2

2022.08.03 | 12:52

8
От гейски секс човек тотално загубва ориентацията, и акъла си, и понеже вече е без акъл, става член на чалгарската ,много просташка, коварна и поръчкова сбирщина, която Сакатият на дивана нарекъл "Има Такива Наглеци", съкратено - ИТН!
Ми

2022.08.03 | 12:36

6
Жалко!
3-и гербераст

2022.08.03 | 12:35

5
Герберасте N 3! Предатели и продажници са: Сакатото учиндолско чудовище, дето седи на дивана като посадено, не може да мръдне, не може, горкото, да се наведе и да си избърше задника! Да, това чудовище е коварен продажник, двуличен и опасен, защото и уличните псета разбраха, че чалгарската му сбирщина е креатура на мутри и на мафията, разбирай - на събратята от герберастката пасмина на Сикаджийската мутра и ДеПеСе-то на сарайския милиардер, който всички ги държи на къса каишка! Особено Тиквата от Банкя и Сакатия на дивана! Предатели са Тошко Хаджията с просташкия и селяндурски език, Балабана Джебчията - клептомана ,който пребърква джобовете на хората и Рупчевата им гърмяща змия с говорния дефект и дългия нос! Последните трима изпълниха мократа поръчка на мафията и мутрите, и свалиха Кирил Петков! Същите нищожества побесняха, понеже агентсавовият кандидат Кариманси не беше избран за управител на БНБ, а както е известно, всички заповеди на сарайск я им началник се изпълняват стриктно и послушно, защото в противен случай отново може да стане "самоубийство" в сараите ! Да, тези "лица", пардон - тези задници на чалгарската сбирщина на учиндолския инвалид, са най-големият позор, най-големият срам и най-голямото падение на политическия ни живот не само в новата ни история! Да, палачите на Сакатия, наети от мафията, изпълниха позорната задача, но пък и това е краят им! Не само в политиката и парламента, краят им като хора, защото всеки нормален българин ще бяга като от чумави, щом срещне някъде Хаджията, Джебчията и Рупчевата гърмяща змия! Ще ги заплюва и ще бяга много надалече!
nn

2022.08.03 | 12:24

4
e to ima gospod i shte nakaje i drugite prodajni podlogi deto vzehte milioni za da pravite kirco premier.
Z

2022.08.03 | 11:45

3
Ето такава е съдбата на всеки предател

Добави коментар

Водещи новини