Гроздан Караджов: Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител

  • 01 август 2022 08:57

  • 622
  • 0
Гроздан Караджов: Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

"30 септември е датата до която "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически наложиха като срок да могат да се удължат действащите досега договори. Аз го попитах защо при условие, че можем да решим генерално проблема и моето решение беше изпратено писмено до сключване на нови договори по процедури по Закона за обществените поръчки, това е най-логичното. Само че той каза: Така по този начин ще си гарантирам, че коалицията ще върви по-дълго време и няма да бъде бутнато правителството. Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител, заложи се гигантска криза, ако фирмите не доброволно на продължат да си вършат работата ще се предизвика огромна катастрофа", заяви в "Денят започва" Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова, министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка.

Той призова служебният кабинет да направи ревизия на работата на правителството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Караджов повтори тезата си, че след 30 септември държавата ще остане без пътно поддържане по вина на премиера Петков.

По думите му липсва законово основание на базата на което да си възстановят договорите."50 процента от средствата са изплатени. Зимна поддръжка може да има, ако Конституционният съд например прецени да разгледа делото през септември. Няма да може да се прави аварийно поддържане след 30 септември. Случващото се е начин да се изолира президентът от процеса на разплащането на тези фирми, ако имаше служебен кабинет, ето че ще има", допълни Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова.Шофьорът, прегазил жена в Сливен, употребил три вида наркотици

Според него са спрени всички големи инфраструктурни проекти.

"По отношение на Агенция "Пътна инфраструктура" бяхме блокирани от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", лично от Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически", каза още Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
622 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини